Köszönet a rend Őreinek (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Köszönet a rend Őreinek
Én más témában mondanék köszönetet a rend őreinek.
Köszönöm, hogy ma délután megpróbálták fenntartani a rendet a melegfelvonulást megzavarókkal szemben.
Igaz nem tul sikeresen, de legalább megpróbálták és igy a lelki sérüléseken kivül legalább testi sérülés nem történt.
Elovastam a cikket.
Szomorú, ha valaki az egész életét a mobiljában tartja.:((
Szia opium!!!
Igazad van,hogy át tudják ütni az IME-i számot, de az is, hogy egyre több mobilcég használja azt az új módszert emivel ezt nem tehetik meg! A tolvajoknak egyre kissebb a lehetőségük,hiszen csak a régebbi készülékeknél van lehetőségük változtatásra!
Szorítok neked, hogy megtalálják a Te mobilodat is!!!
Az enyémet is ellopták alig két hete, tényleg majdnem olyan volt, mintha a fél karomat vágták volna le. Sok-sok tel.szám elveszett, olyanoké is, akiknek nem volt meg már elérhetőségük, fényképek (olyan is, ami a munkámhoz is kellett) egyéb információk, ezek mind elvesztek. A készülék a típusa miatt is a szívem csücske volt.
A rend őre azt mondta vigyem csak be az IMEI számot, mert sokan úgy vannak vele, hogy á, nem, értelmetlen... mert nem fűznek hozzá sok remény, hogy valami csoda folytán előkerül a teló, és közben tele van a yard ellenőrzések, rajtaütések alkalmával lefogalat telefonokkal és egyéb tárgyakkal. Hát bevittem.
Csak egy baj van: Az IMEI szám 1-2 perc alatt átírható a telefonokban.
Az olyan személyes és talán teljesen pótolhatatlan dolog, van akinek az egész élete ebben a kis kütyüben rejlik.
Ugrás a teljes írásra: Köszönet a rend Őreinek
További ajánlott fórumok:
- Kinek mondanál köszönetet az életben elért eredményeidért
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?
- Dicséret, köszönet
- Mit vagy mennyit lehet adni egy tisztességes dokinak köszönetképpen?
- NYIVÁNOS KÖSZÖNET, hogy vannak még emberek egy embertelen világban
- Vendégségbe megyek 2 napra osztálytársamékhoz (szülőkkel lakik). Mit vihetnék köszönetképpen?