KOS pasikról mindent :) (beszélgetés)
Jó azt nem mondom, hogy egyszerű esetek, de a fiam még most 21 évesen szokta mondani, hogy anya legalább mond azt, hogy majd megbeszéljük:)
Az én fiam egy tünemény egyébként. Imádják az idős emberek, mert jól elbeszélget velük:) Nagyon hamar barátkozik. Ami nagyon zavar, az az, hogy mindig mások alá rendeli magát. Pedig aztán nekem van ám önbizalmam, de nem sikerült belenevelnem kellőképpen. Igy ha haverokkal gond van, akkor mindig magát hibáztatja, mindig ő alkalmazkodik hozzájuk, butábbnak tartja magát náluk. Pedig megfelelően okos. Nem tarja magát "jó pasinak" Pedig aztán az sokak szerint. Ezt lehet tőlem vette, mert én nem vagyok elfogult.
Én sajnos nem jutok szóhoz jóformán...Ha valamit akar,azt tűzön-vízen keresztülviszi.Nálunk nincs olyan,hogy majd...azonnal kell.Nála nincs ilyen bevált varázsmondás sajnos...
De valamit mi rontottunk el,az biztos,mert máshol és mással Ő az intelligens mintagyerek.Nem hiszik el,hogy otthon meg Ő az úr a háznál.Az apján is uralkodik...
Mond neki mindenre, hogy majd megbeszéljük:) A fiamnál ez volt a varázs mondás:)))
E kijelentésem után mindig nyugalom van:)
A 6 éves fiamnál megtapasztaltam a csillagjegy minden jó és rossz oldalát...
Iszonyúan makacs,önfejű,már gyermekként is nagyon nehéz irányítani.Szerintem ha felnő,akárkit kitúr simán egy munkahelyről is.Nagyon rafinált és eszes...A szerelemben szerintem csapongó lesz,már most észrevettem:))
Biztos:)
Én is tervezék még legalább 37 évet:)
Akkor leszek 80:) A férjem meg 91. Remélem igy lesz:)))
Nincs mit.
Irigylesre melto.:)
Habar elöttem az elet,meg var ram is vagy 30 ev minimum meg valakivel.:D
Legalabbis remelem.
A párom kos.
Meg vagyok vele elégedve:)
Nagyon őszinte és korrekt ember,persze szerintem ez nevelés kérdése...
Családcentrikus,azt vallja,fontosabbak a tettek mint a szavak,tehát inkább a cselekedeteivel mutatja ki ,hogy szeret,nem pedig szavakkal.Persze azt is kapok,de igazán cselekvő típus.Céltudatos és valahol szerintem örök gyerek marad.Ez persze nem tudom mennyire "kosos" viselkedés,Ő ilyen:)
Szerintem sem számit a csillagjegy.
Ez csak érdekesség:)
Gratulalok a 23 evhez!
Igazat adok,hogy kimutatjak ha szeretnek.Ezt nem tagadom.:)
Szerintem egy kapcsolatban nem a csillagjegy szamit,illetve nem tudom,hogy meghatarozo-e benne.
Meg nem figyeltem erre,de lehet,hogy mar fogok.:D
További ajánlott fórumok:
- A magyar ember mindent tűr?!
- A szoptatásról mindent
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- Mi a véleményetek az olyan pasikról akik nem törődnek a gyerekükkel, de ha vita van az első amivel fenyeget, hogy elpereli a gyereket tőled?
- Mit gondoltok a hisztis pasikról?