Körzeti rossz hírű óvoda(állítólag máshova nem is vennék fel őket) vagy velem maradjanak a kicsik? (beszélgetés)
www.dobovoda.hu a mi ovink honlapja, a kislányom a Pillangó csoportba jár, de mindegyik jó kis csoport, csak vegyes csoportok vannak
A másik ami nagyon tetszett amikor nézelődtem, a Csicsergő ovi: [link]
A XV.-ben szinte minden ovit megnéztem anno és minden ovivezetővel beszéltem, a legszimpatikusabb a Pestújhelyi óvoda vezetője volt, a manóvár és a Bújócska óvoda, de itt is óriásiak a csoportlétszámok...
A VII. kerületben mi a Dob oviba járunk, mégcsak bejelentés sem kellett hozzá, tavaly áprilisban vették át a kislányomat az előző oviból, néhány héttel a beiratkozások előtt, amire gyakorlatilag mindenhol azt mondták esélytelen...
A xv. Kerületben sok férőhelyet szüntettek meg, de sok a lakótelep és sok a gyerek. Nagyon sokankénytelenek más kerületbe vinni a gyerekeiket, de a szomszédos kerületek már nem állnak szóba az emberrel, ha kiderül hol lakik.
A belvárosban jobbak az arányok...
De pl két éve Dunakeszin történt az meg, hogy annyi 4 éves nem volt még felvéve, hogy 3 éveseket egyáltalán nem vettek fel, csak néhányat protekcióval.
A körzeti ovi is csak 5 éves kortól köteles jelenleg felvenni.
A XV. kerületben gyakorlatilag kizárt hogy a nem körzetes felvegyen, minden évben rengeteg gyereket utasítanak el, még a körzetesből is.
Ha meg tudod oldani, esetleg próbálkozz másik kerületben, pl. a VII. kerületben tudok több jó ovit is, szinte mindig van hely, 23-24 fős csoportokkal működnek.
ez régóta így van: a körzeti ovi köteles felvenni Benneteket, ha van helyük.
Ha túljelentkezés van, akkor átvehet másik ovi .
(vagy protekcióval tudsz bejutni még ,ahova akarsz, de gondolom, az nincs)
Fogadd meg Adrenalinfüggő tanácsát!
Iratkozzatok át másik címre-mert ,ha túljelentkezés van,és nincsen protekciód,nem fogják felvenni!
Sajna ez van:OO
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?