Korai Ikerterhesség 11.hét (beszélgetés)
Hát igen,ez nem vmi megnyugtató:( Próbálok pozitív maradni,de néha vannak pánikos napjaim!A mai is egy ilyen...
Elvileg mi is kétpetéjűek vagyunk:)
Szia!
Sajnálom és egyben gratula is neked!!!Neked most tényleg az a fontos,h az egy babádra koncentrálj!
Egyébként én is ikerterhes vok,a 11.dik hétben. Már alig várom az aug. 10.-ei vizsgálatot,h ismét megnyugodjak!Nekem eddig szépen együtt fejlődtek,remélem így is maradt!A dokim egy szóval sem rémisztgetett,ennek ellenére nyugtalan vok!!!
Egyik szemem sír,a másik nevet!
De legalább B baba szépen fejlődik,és ez a lényeg!
Még sok,kismama hetet kívánok Neked! :)
Sziasztok!
Hát ujra visszatértem hozzátok !
Sajnos rossz hirrel már csak egy baba büszke anyukája vagyok ugyanis multhét csütörtökön eltávozott A .baba !
De B baba erössen ragaszkodik és a ma 4.5 cm méterével megvan még !És marad is velünk !
Már beleléptünk a tizenkettedikn hétbe
Az első uh-on nekem is azt mondták,hgy 2 baba van,a 3. még nem mtatott életjelet,majd rá pár napra már mind3 életjelenséget mtatott,és mindvégig szinte 100%-ra egyformák voltak.
De sajnos túl korán akartak kibújni. :(
Nálam így oldotta meg a természet!
hát lányok ez most nem halatszott túl jól!
Bár mi még nagyon az elején vagyunk és majd csak jővőhéten derül ki hogy meg van e mindkét babó
mert a doki azt monta hogy általában az egyik felszivódik és a természet mindent megold!
Gratlálok!
Ha én ismét a helyedben leszek(remélem hamarosan),nagyon óvatos leszek,és nem bízom el magam,ugyanis június 27-én,23 hetesen veszetettem el hármasikreimet! :(
De nálad nem lesz semmi gond! :)
Pihenj sokat!
Majd jelntekezz,hogy mi újság!
Szia!
Gratula! De vigyázz!!!
Én ikerterhes voltam, sajnos nem alakult jól!!! Feltétlenűl nézess minden hónapban vizeletet és vérnyomást!!!
További ajánlott fórumok:
- Elsiratott ikerterhességem története
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Szeretnénk ikreket. Mi a véleményetek a programozott ikerterhességről? Esetleg vannak ikreid?
- Mennyi esély van a clostilbegyt szedésével az ikerterhességre és lehet-e ezt befolyásolni?
- Van valami praktika amitől nagyobb az esélye az ikerterhességnek?
- "Házi praktikák" ikerterhességre