Könyvrendelés interneten, tapasztalatok? (beszélgetés)
Bokks.hu - nem ajánlom.
Leadtam egy könyvre a rendelést, automata visszaigazolta, hogy ..nap múlva átvehetem. Később azt írták, hogy a könyv árát a partnerünk időközben -értesítés nélkül- megemelte, fenntartom-e a rendelésem a drágább (+1000Ft) áron is? Természetesen a megrendelt áron szeretném megkapni -írtam, a 'partnerük' hibáját ne velem fizetesssék ki. Erre nem válaszoltak (a könyvet keresték), csak az újbóli megkeresésemre. Ezután arra hivatkoztak, hogy a könyv időközben elfogyott, de előjegyezhetem és ha lesz, (a drágább áron) megrendelhetem. A válaszlevelemre újból nem reagálnak már egy hete...
Szerintetek most is a könyvet keresik?
Nem értem, hogy egy cégnek megéri ez a fajta hozzáállás? Sok könyvet rendelek a neten, eddig nem volt rossz tapasztalatom, de a books.hu kilóg a sorból.
Szia!
Melyik cégtől szoktatok rendelni? Én is épp most szeretnék pár könyvet vásárolni.
Csak akkor érdemes megrendelni, ha az ember a környezetéből nem tudja beszerezni. Sokszor a postaköltség elég durva.
Kedvezményes könyvnél meg ha az ember neten rendeli, postaköltséggel együtt kerül annyiba, mintha elmenne a boltba és megvenné saját kezűleg.
Ennyire lusták már ne legyünk...
írtam már a Lib.i vevőszolgálat mail címére,de még nem kaptam választ.
Igen ajándékba szeretném egy barátomnak aki messze lakik és sajnos nem tudunk most találkozni... :S
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek pozitív tapasztalata az internetes (nem MLM) távmunkákkal kapcsolatban?
- Rendeltél -e már interneten digitális képeket? Milyen tapasztalatod volt?
- Milyen negatív tapasztalatod volt internetes aukciós oldalakkal kapcsolatban? Vagy más internetes vásárlásaról.
- Van-e tapasztalatod a táblagéppel? Melyik jobb a netbook vagy a tablet internetezéshez?
- Kérdőív kitöltés internetesmunka, valakinek tapasztalat?
- Van valakinek tapasztalata Jáger Anikóról? Internetes munkával kapcsolatban?