Rendeltél -e már interneten digitális képeket? Milyen tapasztalatod volt? (tudásbázis)
igen, és még hozzátehetjük a listához a média markt-ot, az auchant, rtl klub oldalát is...
az összes ilyen nagy lánc ugyanazzal a céggel csináltatja a képeket. ugyanaz a feltöltőfelület is, ugyanazok a rendelhető termékek..
az árban van különbség csak:)
Csodálkoztam is, hogy a Rossmannak és a DM-nek is ugyaolyan reklám e-mail-re jön mindig!
Így lelepleződött a turpisság! :))))
Szia!
Ingyenes, azon szoktam én is "szerkeszteni" a dolgokat!
Megrendelted már ami akarsz,mert időben kell, hogy karácsonyig kész legyen.
www.foto.hu
gyors, egyszerű és olcsó!!
De jó, hogy összefutottunk!
Ha letöltöm a képrendelő szoftvert, akkor kell érte fizetni? Mert nekem a licensz szerződésből az derült ki, vagy lehet, hogy félreértelmeztem valamit. Így nem merem megrendelni. Én is szeretnék képeket, meg most karácsonyra naptárat rendelni. MERJEM?
Ibikém! Én már rendeltem többször is. Nagyon megvoltam és megvagyok vele elégedve. Mi mindig a 10x13-as méretben hivatunk elő, egyszerre nagyobb mennyiségben, így jóval olcsóbb is!
Már próbáltam a DM-ben is. Ott a transzerköltség pár forinttal drágább, de minőségileg ugyanolyan jó, mint a Rossmann-os!
Szia!
Rendeltem sokkal gyorsabban elkészült,mint amikor a boltba adtam be a lemezt.
Rendeltem már naptárat is,fotófüzetet, stb. Tegnap pedig posztereket.
A képek minősége elég jó!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a digitális fényképezőből kiírni cd-re a képeket?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Sony DSC-S650 digitális fényképezőgépről hogyan tehetem fel a képeket a laptopomra?
- Hol konvertálhatom a képeket videókká az interneten?
- Miért történik fájlhiba a digitális fényképezőgépnél, amikor a számitógépre képeket másolok fel?
- "Csíkos" képeket csinál a Sony 7.2 mega pixeles digitális fényképezőgépem.Miért?Elromlott, vagy el lett állítva?