Van-e tapasztalatod a táblagéppel? Melyik jobb a netbook vagy a tablet internetezéshez? (tudásbázis)
Erre írtam a Transformert. ;o)
Az mindenre jó. :oD
Köszi mindenkinek!
Valószínűleg marad a netbook, hiszen sokat kell irnom...:)
Engem nem zavar, bár ha nagyon sokat akarok gépezni, akkor inkább a laptopot használom. Nem tudom más tabletekre is van-e vagy csak az apple-re de nagyon praktikus a kis "tokja", így kicsit döntve is le lehet rakni az asztalra és úgy még kényelmesebb.
Szerintem meg tudnád szokni, hogy nincs billentyűzet!:)
Igazából netezni, emailezni keresek valami könnyű megoldást. Van egy netbookom, de sokszor nehéz cipelni. Láttam már kisebb súlyút, ami még talán 1 kg sincs...
Tabletnél nem zavaró, hogy nincs billenytűzet íráskor?
Nekem Apple tabletem van, én nagyon szeretem.
Attól függ mennyit használnád, mert ha napi több órát, akkor valószínűleg kényelmesebb a netbook(bár számomra túl kicsik a billentyűk). Olvasásra, cikkekhez, ha valamit gyorsan meg akarsz nézni, receptekhez, stb a táblagép nagyon jó!:)
Tablethez is van billentyűzet? Ezt nem tudtam.
Ha ez így van, akkor a tablet. Mert az androidhoz annyi minden van (mobilom van ilyen), imádom a sok alkalmazást, mindenre lehet találni valamit.
10 colos szerintem mindenképpen kell.
Nekem se jött be a tablet egyébként. Netezésre jő de e-mail, cset meg az ilyen pötyögős dolgokra nem.
Nekem Asus Transformerem van, az a kettő kombinációja tulképp...
Használhatod táblagépként, de a billentyűzettel együtt teljesen olyan, mint egy netbook.
A legnagyobb különbség, hogy ezen Android van.
Ha az nem zavar, akkor csak ajánlani tudom...
Ja, és még office is van rajta. ;o)
Én kaptam egy tablet-et, de nagyon nem jött be. Üzenetet írni ezen az érintőképernyős sz*ron elég körülményes. Chatelni abszolút nem tudtam róla, mert 20 embernek nem tudok válaszolgatni. Elvileg lehet venni hozzá klaviatúrát, de én meg se néztem. El is dobtam a tabletet, egy rakás kaki.
Arra jó, hogy cikkeket tudjál rajta olvasni, de másra nem. Nekem legalábbis nagyon nagy csalódás volt :(
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Hogyan tudom az internetet korlátozni a gyermekem tabletjén?