Konyhafőnök VIP 2018. (beszélgetés)
Én nézem, kicsit sápadtka de babát vár, nem csoda.
Nem kellene neki ez a hajtás.
Nem nézi senki???
Tegnap olyan érzésem volt, hogy Kiss Ramóna vagy beteg, vagy túlhajszolta magát, mintha soványabb lenne, mint volt. Totál fekete a szeme alja, nem annyira vigyori (és mintha a pocijával sem annyira villogna) Nézzetek már bele a műsorba, bár nem tudom, hogy ma este az ő csoportja lesz-e, vagy a másik.
Tovább jutott Dagi Gabi is az ÉNBP-ből, és a BK-ból egész sokan: Tóbi, Kinga, + Oszi mamája, most egyik neve sem ugrik be! :))
Nézi valaki egyáltalán?
a Trokán Péter felesége volt,
Papadimitriu Athina,
Ki az az Athina, nem tudom?
Csiccsolinát mindkét séf már az első körben haza akarta küldeni, Zé volt aki bent marasztalta péntekig. Azzal, hogy "mutassál még valamit magadból", a csaj (és mindenki) rögtön vette a lapot! :))
Egyébként pont a szálka miatt nem kérnék étteremben halat, max.
fogast, harcsát vagy kecsegét. Már ha a pénztárcám bírná.
Óhatatlan, hogy ne maradjon benne, ezek pedig rögtön kiszúrják.
ma jön majd az Athina,na attól a nőtől rosszul vagyok,
annál,még ,,,csiccsolina,,, is elviselhetőbb,
pedig az is kiveri nálam a biztositékot,
Most a kezdetén esetenként én is csodálkozok, ugye ízlések és pofonok között vannak különbségek, és meglehet, hogy én pontosan azt küldeném haza, aki őszerintük oda való, de hát ez a műsor.
Mondjuk, majd a vége felé, amikor már csak páran lesznek, olyankor betyárul zavar, ha úgy érzem, pofára megy a döntés és nem tányérra!
na én meg azon csodálkozom,hogy mégis mit gondolnak,a halból kiszedni a szálkát időbe telik,meg még legyen is kész,meg legyen is finom,
azon csodálkozom,hogy némelyik,rácsodálkozik hogy a másikat mért választották csapatba,őt meg mért nem,
Néztétek?
Meglepődtem, hogy Kinga milyen kis helyes tányért rakott össze.
Meg azon is, hogy az a szürke inges fiatalember (hogy is hívják?) hogy elkukacolt, hogy kiszedje a szálkát a halból, és mégis tovább mehetett.
Egyébként is szerintem a csuka a legnehezebben elkészíthető halfajta, és ha az első csapatban baromfit kellett a versenyzőknek, akkor a többiét miért nehezítik?
No, ma még egy új gárda, és holnap pénteken össze eresztik azokat, akik tovább jutottak.
Mármint Csiccsolinát.
Borzalom az a nő.
Szeretem ezt a műsort. Néztétek?
Az előzetes szerint az ÉNBP-ből Gábor is ott lesz, de rögtön távozik is. Kíváncsi leszek, ki mit alkot, és mit baltáz el.
Sajnálom Csekkát, azért szívesen néztem volna, valójában mit is tud.