Kombinált hűtőből melyik márkát érdemes választani? (tudásbázis)
Fagor hűtőm van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Ár-érték aránya nagyon jó, mert nekem ez is fontos. Az áramfogyasztása is megfelelő.
Persze vannak ennél jobbak, de szerintem azok jelentősen drágábbak is, annyit nem ér az egész. De mindenki maga tudja, mennyit tud rászánni, hiszen mégiscsak tartós fogyasztási cikkről beszélünk.
Nekünk Electrolux van, na azt NE vegyél!!!
5 éve van meg kb. Úgy kezdődött, hogy megvettük haza vittük felfújódott a hűtő... kicserélték, de azóta már egyszer motor lett benne cserélve, mert tönkrement...
Akkor én is írok egyet:Gorenje!Én szeretem!!!
Szép is,meg praktikus!Van palacktartója,tojástartója...Nem extra,csak hagyományos,de nagyon jó!!!
Nekem is ilyen van, már hét éve.
Semmi probléma vele!
most Samsung van
nagyon jó
szeretem
de mindenben Bosch-t veszek ha tudok
ahogy elnéztem, ahány ember, annyi félét mond:DD
Nekünk Elektrolux van...el vagyok vele, de már unom:) Ha tehetném pár évente kicserélném a műszaki dolgokat:)
A lényeg, hogy 2 kompresszoros legyen! Erre figyelj szerintem:)
A Szüleimtől egy éve kaptam egy Zanussit, alul van külön részen 3 fiók fagyasztó, felül 4 üvegpolc, törésmentes, és alatta a két zöldés-gyümölcs tartó nagy fiókok, és tökéletesen működik, jól hűt, a vizet is jól elvezeti...
A fagyasztót csak egy év után járattam le, akkor kezdett vastagodni a jég...
Electroluxot ne!!De mást sem ebből a márkából.
Tapasztalat: itthon is és a nyaralóban is: elől meleg benne a cucc,hátul odafagy rendesen, dobhatom ki.
Ezért itthonra vettem egy Samsungot, kb,. 3 éve kiváló!
Sajnos elromlott a hűtőnk, bajlódni már nem akarunk vele.
Mégis melyik márkát érdemes választani ami több év után is tökéletes működik?
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- Melyik körömlakk márkát érdemes választani tartósság szempontjából?
- Van valakinek Siemens mosógépe? Érdemes ezt a márkát választani?