Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » "Költözz hozzám!" vagy "Legyünk együtt!" - mondjon bármit... fórum

"Költözz hozzám!" vagy "Legyünk együtt!" - mondjon bármit... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 12:08
Nincs időd? Pont amit este egyedül töltesz azt tölthetnéd vele, pláne ha szereted és viszont szeret. Nincs mit veszteni... hacsak nincs vmi 3. erő ami visszatart....
10. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:11
Ha igazán akarjátok megoldjátok .
tegnapelőtt 00:45
erdekes hozzaallas hisz ezt kimondani hany "napba tellene" neked?
8. birebora (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 17:26
Milyen olyan?
7. Shya (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 17:23

Nem vagy olyan helyzetben, úgy érzed, ahogy Te fogalmazol "nem vagy hozzá méltó"...mégis elvárod a partneredtől, hogy lépjen valamit, mert Te nem mersz és Neked rossz az időzítés...

Szerintem Neked kellene átgondolnod először, tulajdonképpen mit vársz ettől a kapcsolattól. Főleg, ez a "nem vagy hozzá méltó" félmondat, amit nem igazán értek.

febr. 28. 17:17
Na várj, túl kevés az idő, hogy húzzátok, de zavarodban időt kérsz, jól értem? Azt gondolom te sem tudod mit akarsz. Gondold át újra.
febr. 28. 16:44
Mi?
febr. 28. 16:42
Mert olyan élethelyzetben vagyok! 😪
febr. 28. 16:42
Te a nő vagy a férfi vagy a kapcsolatban?
febr. 28. 16:40
Nem kell köntörfalazni, csak a lényeget! Túl kevés az idő hogy húzzuk! Az élet rövid! Engem nem zavar ha mondja, mindent meg tudunk beszélni, max. zavaromban időt⌛ kérek! Mindegy mit mondd, csak mondja! Én nem vagyok olyan helyzetben hogy bármit is lépjek, nem vagyok hozzá méltó! 😢 De ha nem megy rögtön, később vagy soha, akkor felejtse el! Ő tudja hogy ez mennyire elfogadható!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook