Költöznétek albérletbe egyszemélyes szobába? (beszélgetés)
van egy lány, aki szintén fel szeretne költözni,de ő még nem döntötte el hogy egy vagy kétszemélyes szobába megy-e
elsőévesként laktam egy lánnyal, aki nem volt képes takarítani, és amint lecsuktam a villanyt, elkezdett kézimunkázni, vagy a végén már fényes nappal is csinálta
másodévesként egy vadidegen lánnyal éltem 3 hétig egy szobában,aki mindig más pasit hozott fel,és túrkált a cuccaim közt
Anno laktam egy szobaban egy idos holgynel. En elveztem,persze,szerencsem volt a nenivel,mert nagyon jo arc volt!
Utana is egyedul laktam,csak akkor mar hazat bereltem,es azt is elveztem!
Ha suli is van meg melo is,ugyis szinte csak aludni jar haza az ember... Nem?:-)
Sziasztok!
Sikerült pénzt félretennem, és arra a döntésre jutottam, hogy szeptembertől nem foogk minden nap utazni az egyetemre, hanem ott foogok lakni.Egy évig már laktam így, de anyagi okok miatt hazaköltöztem.Most van munkám és félretett pénzem is.Egyszemélyes szobába szeretnék költözni, mivel a volt szobatársakkal nem túl jók a tapasztalataim,és így lenne egy saját szobám.Csak sokan azt mondják, hogy ez így unalmas,hogy csak egyedül leszek a szobában. Viszont több barátom is él abban a vársoban.
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Ti költöznétek ebben a helyzetben?
- Csótány az albérletben
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?
- Egyetemistaként jó ötlet egy egyszemélyes szobába költözni? Vagy keressek egy értelmes lakótársat?