Köhögéssel mit tehetek 17 hetes terhesen? (tudásbázis)
szia, a bodza és a hársfa tea nagyon jó meghúlésre, köhögésre. egy orr-fülgégsz javasolta, a kisfiamnak aki 2,5 éves is azt használom és állíthatom hogy bevállt.
Méz és cukorkák. Nekem a Halls Lime a megmentőm ilyenkor.
Van aki esküszik arra hogy, zsírral bekenni a mellkast és jól betakarni.Igaz még nem próbáltam,de miért lenne rossz.
Szegény:( Hátha az hatni fog.
Azt főztem,de még a szagától is hánytam.Így ki is öntöttem. Izlandi zuzmo az valamennyire használ úgy érzem!
Hagymalevél tea? Bár nekem az nem használt:(
Köszönöm! ma már jobban vagyok a köhögés sem gyötör annyira , de félek mert jön az éjszaka!:((
Szia!
Nekem a Stodal szirup használt!Azt várandósan is lehet!
Jobbulást!
Köszönöm,de sajnos napok óta nem használt semmi.Remélem mostmár jobb lesz.
Én is Sinupretet kaptam, szabad terhesség alatt is szedni, gyógynövényes. Vagy van még a homeopátiás Stodal szirup, azt is szabad. Mást nem igazán, én is eléggé utánajártam akkor, miket szabad.
Méz és citrom (valódi).
Jobbulást és jó egészséget!
Sziasztok! Szárazon köhögök,és nagyon rossz.Gyógynövényest kipróbáltam mindet.Nem használt.Reggel vettem be egy libexint ami köhögéscsillapító,elvileg lehet szedni.Remélem jobb lesz. Várom,a tanácsokat! Köszönöm
Szia!
Előző terheségemnél nekem a 36dik hét körül volt ilyen. Nekem a házidoki a Sinupret-et javasolta. Ha nem is azonnal lett jobb, de pár nap alatt javult a helyzet. A dokim azt mondta, ha nem fáj a pocim, és nem görcsölök köhögés alatt, akkor nem árt a picinek!
Jobbulást Neked!!!
Szia. Szárazon köhögsz vagy hurutosan?
Köhögéscsillapító szirupot.
Menj a patikába és kérj ott. Lehetőleg alkoholmenteset.
17 hetes kismama vagyok,és sajnos elkaptam a kisfiamtól a vírusos torokgyulladást.Én kaptam antibiotikumot,mert már hangom sem volt,egyre rosszabbul voltam.Már minden oké,de este nagyon köhögök.Ha valaki volt így kérem írja meg mit tehetnék,mert már minden homeopatias szert kipróbáltam.És a köhögés nem árt a babának? Nagyon aggódok! Köszönöm
Köhögéssel mit tehetek 17 hetes terhesen?
További ajánlott fórumok: