Kíváncsiságból szex (beszélgetés)
Hát én nem tudom. Nekik , jó, az az ő dolguk, én csak a véleményem írtam le :) Nem bírnám hogy a párom mondjuk este szex után, vagy vacsi közben elkezdené mondani, hogy :
Képzeld, Juli, tudod, az a szőke, meséltem róla a múltkor, olyan jó volt vele, ... Tudod hogy csináltuk... Kipróbáljuk?
:)
Szerintem nem a háta mögött csinálja. Attól nyitott. Ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor már megcsalás. De szerintem itt Va.Gina-ék elmondják egymásnak, hogy kivel voltak és satöbbi... vagy legalábbis úgy tudom, hogy a lényege a dolognak, hogy megbeszéljék, mert végtére is nincs mit tagadni.
Ha már a nyitott kapcsolatban tagadás van, akkor ott az egyik félnek szégyen érzete van, mert akkor úgy érzi, hogy olyat tett, amit nem kellett volna.
Én sem vagyok/volnék a híve, de hát... ettől függetlenül létezik.
Hát én nem tudom... Ez a nyitott házasság dolog nekem nem tetszik. Nem tudom miért kell akkor a házasság. A házasság az kötöttség, azért veszem el , mert birtokolni akarom, csak az enyém legyen testestől lelkestől. Testi, lelki társ, amibe nem fér bele az, hogy azzal kefél akivel akar és akkor amikor akar. Ha ketten együtt megyünk és úgy csináljuk, az egy dolog. De nagyon megalázó lenne számomra, ha a hátam mögött csinálna bármi ilyesmit. Nem látom így értelmét a házasságnak. Szerintem az nem házasság. De ez csak az én szuverén véleményem, attól másnál még működhet.
De tuti holt biztos vagyok benne hogy véges dolog lesz az a házasság
Most egy kicsit megdöbbentem Oo
Nyitott kapcsolat még okés, bár azt sem feltétlen értem, de... nyitott házasság?
Talán lehet nektek van igazatok, hogy másokat ugyan miért ne lehetne szeretni, csak pár percig legalább, de mi van ha az már erősebb lesz egy sima légyottnál? A legtöbb emberben eredendően ott a birtoklás, az, hogy ami az enyém az ne legyen másé. A házasság pont, hogy egy ilyen kötöttség. Azzal bizonyítod, hogy csak is "őt" szereted, hogy csakis vele vagy és csak vele osztod meg az életed legszebb pillanatait, mint ahogy a hálószobásakat is.
De leginkább valóban csak társadalmilag nem elfogadott a dolog és embertípusa válogatja.
Az én önbizalmam rombolná, ha másokkal is lefeküdne a párom, és valahogy nem érezném magam attól jobban, ha én is megtehetném... az a verzió talán jó volna, hogy ő ne tegye meg és csak én, de ez már nem fair ugyebár :) Mert ő is azt érezné, mint én legelső esetben.
Igen sokan gondolják, hogy az csak úgy jön ösztönösen.
Pedig nem teljesen. Vannak, akik úgy vannak vele, hogy ha neki jó, akkor jó volt. Az nem jut eszükbe, hogy ennek mi is a lényege, és bizony vannak dolgok a szexben, amit nem jó ha nem beszélünk meg a másikkal (leginkább magával a partnerrel).
Sokaknak kell egy kis irányítás, egy kis segítség, hogy miként is teheti az éjszakáit szebbé mind a kettejük számára.
Tapasztalom, hogy sokak nem beszélik meg, és inkább választják azt, hogy szakítanak a másikkal azon az alapon, hogy szerette, de nem volt elég jó...
A kommunikáció hiányzik sokakból. Ezért kell gyűjteni a tapasztalatokat (mint egyfajta tanítást), és ezalatt nem feltétlen azt értem, hogy minél több zoknit próbáljon fel az ember a lábára... :)
Ha jobban belegondolok, akkor a szexet, mint dolgot, nem kell oktatni, tanulni tanítani, stb.
Ösztönösen jön. És ha összhang vannak a partnerek akkor megbeszélik vágyaikat és ami teljesíthető, teljesítik is.
Viszont a barátokkal, ismerősökkel olyan jól el lehet beszélgetni erről a témáról, általánosságban. Bár nekem van néhány olyan ismim is, akivel mélyen a részletekbe is bele tudunk menni.
Csak a tévé szórakoztatás céljából van, s ami igazán oktat, azt már dokumentum filmnek hívják. Ebben a témában pedig igen gyéren fordul elő ilyesmi.
A három X-es verzió pedig szintúgy csak látványnak jó, mert a valóságban azért egész másképp zajlik, kényelmi és tényleges élvezeti szempontok alapján is.
Azért ez nem ennyire egyszerű.Vannak ismerőseim akikkel nyíltan beszélünk szexről,régi szeretőkről,de eszünkbe sem jutna átlépni egy bizonyos határt.
Akikkel meg átléptem a határt,egyikkel sem beszéltem a szexről előtte.:D
Én nem szeretek az adott páromon kívül mással beszélgetni erről, mert úgy vélem ez nem tartozik idegenre.
Én sajnálkozom azon, hogy az emberek nyíltan hangot adnak annak, aminek otthon, a 4 fal között kellene elhangzania.
Egy 23 éves lány vagyok, de ezt gondolom a témáról.
Érdekes témát boncolgattunk a barátokkal szexualitás témájában. Sokan kíváncsiak, de ki az, aki tettek mezejére is lépne? Megérné-e?
Párkapcsolatban lévők is talán sokszor elábrándoznak egy-egy kollégájukkal, vagy épp a buliban meglátott személlyel. Lehet szó ismeretlenről, ismerősről, vagy akár közeli barátról.
Sokan beszélnek a szexről, talán túl nyíltan is... ilyenkor a másik félnek fellobban a kíváncsisága, és jön a kérdés: Kipróbáljuk?
Szinglik oldaláról és párkapcsolatban lévők oldaláról is érdekelne a vélemény. Mi az, amit bevállalnátok és hol a határ. Elég csak ha beszéltek róla, elviccelődni a dolgot... vagy elég kíváncsiak tudtok lenni, mindent feltéve, hogy megtegyétek.
További ajánlott fórumok:
- Egy férfi néz pusztán kíváncsiságból szexpartner kereső oldalt?
- Ha a szüzesség elvesztése kíváncsiság
- Hogy lehet helyesen kezelni és átvészelni azt, hogy mások kíváncsiskodnak, azzal foglalkoznak, hogy mikor mit csinálok?
- Újra előjövő kíváncsiság vagy biszexualitás?
- Kerültél már kiváncsiságbol kinos helyzetbe?
- Valaki, segítsen, plíz! Halak férfi kos aszcendens - kos nő szűz aszcendens...megöl a kíváncsiság...:)