Kismama torna.Kinek melyik vált be? (beszélgetés)
És ezeket ki milyen rendszerességgel csinálta?
Vagy esetleg ha szabad azt megkérdezni,mennyit híztatok a terhesség végére?
Szia!
Hát mi Budapestiek vagyunk úgyhogy meglátjuk itt mennyi lesz :)
Szia.
Rendben köszi már utána is néztem a neten úgyhogy lassan megrendelem és el is kezdem :)
Hát a mi bébinknek meglátjuk mennyire fog tetszeni,de majd azt a 20 percet kibírja :)
Szia!
Légy bomba jó kismama. Ez a dvd címe. És a menüben kiválasztható melyik trimeszter gyakorlatait akarod csinálni.
Ha a másodikban vagy csinálhatod a 2.at és a 3.at is, de már az 1. nem. 20perc minden rész. Nem megerőltető, még egyszer mondom. :)
Én is sokszor lusta vagyok tornázni, de rászánom magam valahogy. Azért nem akarok túlzottan megdagadni a terhesség alatt. :D Meg szerintem a baba is élvezi a mozgást. :)
Szia:)
De jó,ez nekem is tetszene,mert meditációra amúgy is fogok járni,de csak egy későbbi csoportba tudtak betenni úgyhogy lassan fogok is kezdeni :) És hova jártál kismama jógára?Kb. milyen árban vannak az ilyen foglalkozások?Vagy vannak ingyenesen is?
Köszönjük:)
És megvetted dvd-n vagy hogy?Mert elvileg Rubint Rékásból van egy csomó vagy nem?Mert ez így jó ha fel van osztva trimeszterekre.Énis a másodikban vagyok :D
Igen a Rubint Rékásakon én is gondolkoztam,mert biztos jó csak hát fárasztó,mert ő elég jól bírja az ugribugrizást :) Én 17 hetes vagyok (szombaton leszek 18) úgyhogy tudom miről beszélsz,nekem is majd leszakad a derekam,meg a hátam.
Neked is Boldog Babavárást és köszi :)
Szia!Én is úgy tudom hogy a 12. hétig nem szabad tornázni mert az a kritikus időszak!Mondjuk én olyan szarul voltam ogy ez eszembe sem jutott!De utána tényleg mintha megújúlnál és tele vagy energiával.Én tegnap kipróbáltam egy gyakorlat sorozatot a hátamra és csodák csodájára ma nem arra ébredtem hogy fáj a hátam!(hanem hogy a pici rugdos)
Én is szívesen mennék jógára de sajnos az időm nem engedi mert dolgozom.De ha valaki esetleg tud valami jó kis dvd-t azt megvenném!
További ajánlott fórumok:
- Pécsi kismamik, jártok valahová kismama tornára?
- Aviva kismama tornáját végezte valaki a várandóssága alatt?
- Kismama torna alakunk megőrzésére ( igen vagy nem? )
- Kismama tornára mikortól lehet járni?
- Nyíregyházán kismama tornára/jógára/úszásra milyen lehetőségek vannak? Ki hova jár/járt?
- Szolnokon kismama torna van valahol?