Kislányom mióta ovis, éjjelente többször maga mellé hív, ill. csak úgy tud elaludni, ha ott fekszem, és szorosan ölelem! Ez 'kinőhető'? (tudásbázis)
Ha most kezdte az ovit, nem csodálom, hogy hiányzol neki! Nálunk is jelentkezett ez a probléma (nekem kisfiam van). Több megoldás van: 1. esti mese (tv kilőve)csak neki, félhomály, utána egy pici simogatás, puszikák, ajtót résnyire nyitva hagyni és ha bármikor meglátogatna éjjel, szépen visszakísérni, puszika, betakarni.
2. esti mese (tv kikapcs)csak neki, félhomály, utána simogatás-puszikák-simogatás, ott maradni (ha lehet ébren)amíg el nem alszik, utána kimenni; ezt pár napig folytatni, utána (muszály)az 1., különben nagyon kifáradsz, és elég ha az 1-2 hétben nen vagy a toppon!
Tudom, keményen hangzik, de határozottnak kell lenni, különben ingerült leszel, ha nem pihened ki magad!Ez az én saját tapasztalatom,de mindenkinek máshogy sikerült megoldani ezt a helyzetet. Ez "kinőhető"!!!!
További szép napot!
Tesómnak volt egy ordítós hete, most lecsillapodott, de csak nyugtával dícsérjük a napot:)
Éjjel Ő is felriad, sír, de szerencsére 1-2 perc és lehiggad, de igazából ilyenkor nincs is magánál, félálomban van:)
..csak számomra ez furcsa, mert annyira kis "önálló" volt, hogy az ágya szélére sem ülhettem, nem jött mellém sem....
Az ágya a saját kis tere volt.
Most meg mióta ovis, legszívesebben beleszögezne. Ő is ölel, puszilgat:) Ez is meglepő, mert előtte ez nem volt jellemző, sőt!
Nagyon jól esik, meg is értem, de a saját ágyamat akarom!!!!!!!!:D
Nincs ezzel nagy probléma, csak a gyerekágyon alig férünk el ketten.. Sokszor elalszom, zsibog mindenem.. reggel meg olyan vagyok mint a mosott rongy!!
Amint lépnék, felébred:D
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- Kislányom köhög. Köptetőt szed, de éjjelente szinte csillapíthatatlan köhögési rohamai vannak. Hidegpárásítok. Mit csinálnátok?
- 4 éves kislányom fekvés után többször is kér vizet, rossz szokás?
- Kislányom 5éves lesz, hónapok óta szinte minden éjjel a fogát csikorgatja többször is, mitől lehet?