Kislányom 6 hónapos, tápszeres. Kérdésem a szintén "tápszeres" anyukákhoz, hogy a váltásnál, hogy vezették be a 2-es tápszert? (tudásbázis kérdés)
5. AdriennG
2011. okt. 24. 07:47
Köszönöm a segítséget! :)
4. d550c57e19
2011. okt. 23. 20:10
szia nekem mindkettő tápszeres a kicsi csak kora hajnalban iszik már csak,7hós, ha elfogy ez a doboz akkor adom a 2est. A nagynál úgy csináltam hogy pár napig a reggeli ,délelőtti etetésnél adtam a 2est hogy ha nem válik be , fáj a hasa akkor ne éjjel legyen fent emiatt. És mivel bevált 3.naptól elhagytam a régit.
3. sajert
2011. okt. 23. 19:28
1-es elfogyott, 2-est adtam neki, nem volt semmilyen átmeneti megoldás. Nekem eszembe se jutott, a doki meg nem mondta. Már 3,5 éves, eleven nagyfiú.
2. danina
2011. okt. 23. 19:09
Szia!
Igaz nekem már unokám,de ő 7 hónapos,most álltak át 2-re.Nekik úgy mondta dokinéni,hogy ha napi 3-szor eszik tápit,akkor reggel 1-es,délben 2-es,este megint 1-es.Ha csak kétszer,és délben főzit kap,akkor reggel 1-est kap,és este a 2-est.
1. AdriennG
2011. okt. 23. 18:53
Kislányom 6 hónapos, tápszeres. Kérdésem a szintén "tápszeres" anyukákhoz, hogy a váltásnál, hogy vezették be a 2-es tápszert?
További ajánlott fórumok:
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?