Kislány nadrág vásárlás. (beszélgetés)
Felőlem képzelegj tovább. Attól, hogy olvasol itt bármit, nem ismersz senkit az ismerőseim közül.
Pedig rád férne néhány jóarc ismerős, mert talán nem lennél ilyen karót nyelt álszent;)
Igen írtam privátban neked, mert megsajnáltam a testvéredet, aszerint amit leírtál róla. Azt gondoltam, ilyen aljasság nem történhet meg.
Írtam, neve nélkül írd le a sztorit mi történt. Leírom majd merre léphettek tovább.
Aztán kiderült nem az én munkahelyem járt el rosszul,csak szebb volt azokat hibáztatni.
Micsoda szemét vagyok, hogy próbáltam segíteni. Mindjárt szemen is köpöm magam érte.
Gratulálok!
2 testvérem volt, mindkettő tüdőrákban hunyt el, nem hiszem, hogy akár évente is olvasol, vagy bárki erről. 12 éve és 5 éve történt, hogy kerek legyen a történet.
Legyen a házifeladatod , hogy keresd ki hányszor is írtam róluk. Egy kezeden megtudod számolni azt hiszem, még az 5 ujjad is sok lesz. Arról írtam, aki egyébként is tag volt itt.
Mesélj! Kiről tudtál meg bármit? Tudod bármelyik ismerősöm nevét? Hol lakik, mit dolgozik? Stb.?
Olyat sosem írok, hogy Kovács János, aki itt és itt lakik, ilyen meg olyan. Ráadásul olyat sem nagyon olvashatsz rólam, hogy rosszat írnék az ismerőseimről.
Milyen szép dolog, amikor itt picsog a többség, mert mert megcsalták, megcsalta a férjét/feleségét, drogozik, iszik, lop, hazudik, kéregethetnek. Erről bezzeg írhatnak, mert az semmi.
Én meg nem írhatok le név és lakcím nélkül egy történetet, ami esetleg a témába vág és még van is rálátásom.
Bezzeg itt mindenki annyira menő és jószívű, meg EQ huszár, hogy bármikor beszólhat nekem, mert ti aztán mindennel képben vagytok, hiszen mindent leírtam. Semmit nem tudtok.
Emlékszel olyanra, hogy én bármikor az orrod alá dörgöltem volna, hogy te mindent leírsz? Pedig, már azt is megírtad, hogy hol dolgozol, még sem teszem, mert nekem írtad. Írtál a beteg testvéreidről is, és ezt sem emlegetem, ahogy írtál már arról is, hogy mit dolgozol, még sem játszom a jólértesültet, amikor ilyen téma feljön.
Lehet, hogy azért nem, mert én nem vagyok bosszúálló, mint itt ti vagytok legtöbben?
Milyen érdekes, hogy azt nem veszitek észre, hogy én nem vagyok pletykás, nem írok senkiről itt, akiről tudok valamit, illetve nem álszenteskedek. De nem is kell. Így megismerek itt mindenkit, hogy milyen jellemű...
Nagyon gáz itt sok ember?
Ez meg már megint milyen botorság?
Tehát senki másnak nincs, barátja, családja, kollégája, azért van itt, te meg a kivétel vagy?
" érdekel, hogy mi történik velük, ráadásul meg is jegyzem, nem csak az egyik fülemen be- a másikon meg ki megy."
Nagyon sokan hallgatják meg a másikat, tudnak is róla ezt-azt, csak éppen nem pofázzák ki őket.
Szerintem még az is jobb, ha a fülükön megy ki, mint a szájukon.
FI!
A H&M-ben ma láttam elszabott női nadrágokat. Mondjuk ott mindig azok vannak, így nyugodtan nézd meg ott, de ne a gyerek osztályon, hanem a felnőtteknél.
Minden farmer sztrecs volt és nagyon elszabott, azaz nagyon keskeny és hosszú. Szerintem ott találnál a kislányodnak nadrágot.
Ilyen nadrágokat (felnőtt) szoktam látni az ALDI-ban is és a Reservedben is.
A hossza miatt inkább nagyon kisméretű felnőtt nadrágot nézz neki, hátha.
Mostanában, nagy divat a nagyon bő nadrág is, így ha gumis derekút nézel, akkor azok között is találhatsz jókat. Pl. ilyet: [link]
Nem szenvedek, főleg nem többet, mint te vagy mások.
Gondoltam, ahogy te is és más is leírhatja a véleményét, úgy én is. Nincs megtiltva.
Elküldtem véletlenül.
Tehát, ezért tudok mindenre történet.
Roppantul sajnálom, ha valaki egy szál maga van a világba és ezért itt kell minden kis vackot megkérdezni.
Szerencsés vagyok, mert van családom, vannak barátaim, ismerőseim, kollégáim, akikkel szóba is állok, érdekel, hogy mi történik velük, ráadásul meg is jegyzem, nem csak az egyik fülemen be- a másikon meg ki megy.
Ezért tudok
Bezzeg nem én.
Amit írtam, te beszéltél róla, nem is keveset, nyitott könyv az életed.
Most erre nem írok semmit, mert nem tartozik sem a nyaralás, sem a hízás-fogyás, sem a covid ehhez a témához.
Nem is értem, hogy lehetsz annyira faragatlan, hogy felhozod itt ezeket.
Jól van! Te vagy a menő, neked van igazad.
Én egy bunkó vagyok, egy buta, stb. tag, aki mindenki idegeire megy.
Bezzeg te!
"Hozzád sajnos nem tudom hasonlítani, mert nem tudom, hogy nézel ki, és a családodat sem látom, így csak magunkból tudok kiindulni;)"
Ne is akarj hozzám hasonlítani senkit, de miért fontos magatokhoz is? Mindenki más genetikával születik.
"Remélem nem azt akarod mondani, hogy a 26 kg tökéletes súly egy 145 cm magas gyereknek. A gyerekek 1 éves kb. 12 kilósok.
6 évesen 18 kg a sulikezdő súly minimum!"
Annyi a tökéletes, amennyivel egészséges egy gyerek. Mint írta az édesanyja, hosszú a keze-lába.
Ez a baromság, hogy sablonba teszik a gyereket, vagy bárkit.
Az én gyerekem már írt, számolt, olvasott és nem akarták felvenni elsőbe, mert nem érte el a 18 kg-ot.
A gyerekem 1 évesen 8 kg volt és 16-os volt a lába. Teljesen normális kamasz lett belőle.
Tehát az a szabály, hogy nincs szabály.
Az a baj veled, hogy csakis a te gondolataidat szajkózod, Ha pl. más külföldre megy nyaralni, és nem egy olcsó balatoni szállást vesz igénybe, ahová még ágyneműt is viszel a higiénia miatt, akkor az előbbi rázza a rongyot.
Azt kellene elfogadnod, hogy mindenki más, az sem rosszabb, aki több millás nyaralásra megy, meg az sem, aki sátorozik.
Emlékszem a covidra , meghazudtoltál, hogy olyan nem lehet, mert neked nem olyan volt. Vagy amikor írtam, hogy nem tudtam enni és a súlyom egyre nőtt, hogy olyan nincs.
Kissé szűk a látóköröd, mert az orrodnál nem akarsz tovább látni.
Természetesen, egy csomó minden számít. Az is lehet, hogy tényleg tökéletes a súlya így is, bár nem hiszem.
Igen, a korral átalakulunk, én is kicsit szélesebb vagyok, mint lánykoromban, de a lánykori súlyommal, már anorexiásnak nézek ki.
Hozzád sajnos nem tudom hasonlítani, mert nem tudom, hogy nézel ki, és a családodat sem látom, így csak magunkból tudok kiindulni;)
Gondolom, ha téged hoználak példának, akkor meg az zavarna.;)
Magamat azért írtam, mert FI azt írta, hogy sokat mozog a gyereke. Én sportoltam. A súlyom pont megfelelő volt a magasságomhoz képest, ahogy az volt később is, amikor elértem a végleges 165 cm-es magasságomat és 56 kg voltam voltam.
Remélem nem azt akarod mondani, hogy a 26 kg tökéletes súly egy 145 cm magas gyereknek. A gyerekek 1 éves kb. 12 kilósok.
6 évesen 18 kg a sulikezdő súly minimum!
És ahhoz, hogy a közelgő hormonális változások rendben következzenek be, a 26 kg kevés. Az anorexiások havija leáll 30 kg alatt, mert a testükben nincs meg a szükséges zsír mennyisége.
Na mindegy. Nem az én gyerekem. Szerencsére nem nekem kell aggódni az egészsége miatt. Mindenki azt tesz a gyerekével, amit akar.
Kedves Fi. A belvárosi HÁDA, és Creem üzletekben szoktam ilyen nagyon pici derék, fenék méreteket látni.
Illetve ha beírod a keresőbe, hogy vékony , kisméretű nadrág feldob olyan oldalt, ahol megadhatod, hány éves, milyen magas, hány kg. Van olyan is ahol fazont is választhatsz. Utcán vagyok, ha nem felejtem el holnap, belinkelem neked.
A francnak kell állandóan magadhoz, a családodhoz hasonlítani mindenkit?
Hogy átvegyem a példákat, 30 évesen 2 gyerek születése után 46 kg voltam , és nem voltam sovány, a csontjaim méretéhez viszonyítva. 158 magas, vagy alacsony vagyok. Hülyét kaptam volna, ha a
gyerekem 11 évesen 50 kilós.
Írtam is hogy nem árt egy kivizsgálás, de simán lehet csak úgy ilyen. 11 évesen 50 kg nekem kicsit soknak tűnik, de a csontozat is számít. Én amikor 50kg lettem (kb 15-16 évesen) addigra lettek párnácskák itt ott. Én 160
cm vagyok. Anyukám most 63 évesen 53 kg. Kilóra semmit nem hizott a klimax után mégis lett pocakja. Centire változott csak. Érdekes dolgok ezek. Én 60 vagyok most, de többnek nézek ki, sajnos kevés az izom rajtam és ahhoz képest sok a zsír. A csontunk vékony. Vékony a bokám csuklóm. Soha nem volt olyan óra vagy karkötő amin ne kellett volna szűkíteni. 53 kilósan pár éve voltam inbody mérésen az lett az eredmény hogy-7kg zsir és + 5kg izom kéne az ideális testösszetételemhez. Ezeket csak azért írom hogy lásd nem minden egy szám. Van ismerősöm aki 65 kilóval 163cm-vel vékony, jó alakú nő. De ő nőiesen izmos. Nekem az ideális az 54 körül lenne ennyi idősen kb, de akkor is nagyobb a fenekem ès van pocim, széles a csipőm, csak kisebb.
Bármennyi idős is a kislány, mindenképp sovány a magasságához képest. A normál súlytartomány ehhez a magassághoz kb. 28-43 kg, de 28 kg-al is nagyon sovány lenne.
FI nem írta meg, hogy hány éves a lánya, de 11-12 évesnek tippelem a magassága alapján, ,így 30-43 kg lenne az ideális.
Én 11 évesen 155 cm magas voltam és 50 kg. És nagyon vékony voltam.
A hormonális változások miatt mindenképp jobb súlyban kellene lennie.
És ők is ilyen magasak?
Mert nekem a magassága miatt tűnik soványnak.
Egyébként, ez a nadrághossz mindig probléma lesz.
Azt gondolják a készítők, hogy az S méretű nők alacsonyak, az XS méretűek még alacsonyabbak, az XL kövér és magasabb. Ha valaki az általuk kitalált magasságtól eltér, az így járt.
További ajánlott fórumok:
- Hétköznapi mérgeink...hogyan induljunk el a tudatos vásárlás felé?
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Idősávos vásárlás szempontjából a kínai vegyes bolt minek minősül?
- Tudatos vásárlás, spórolás, menütervezés, kamrafeltöltés. Ti hogy csináljátok?
- Ruha vásárlása kicsit duci kislányra
- Bölcsödében miben érdemes a kislánynak lenni télen? Nadrágban zoknival, vagy harisnya és kord/polár ruhácska?