Kisfiam nagy lábkörme homorú. Volt már valakinek ilyen? Tényleg elmúlik? (tudásbázis)
Akkor legalább egyet kizárhatok.
:D
és ha nem múlik el mik a terveid?
:D
A hsz-ket olvasgatva egyre inkább hiszek a sógornőmnek. Tényleg az lehet, hogy még nagyon vékony a körmük és visszahajlik, ha egyszer ez ilyen gyakori, és az orvosok is azt mondják, hogy "kinövik". Eddig sem aggódtam miatta, de továbbra sem fogok.:)
A vashiánynak lenne még számtalan egyéb tünete is, pl. fáradékonyság, étvágytalanság, sápadtság, stb...
Sztem ne aggodj, persze kerdezz meg dokit ha o meg tud nyugtatni.
Nalunk akkor volt homoru mikor jarni kezdett. Nagyon erosen `kapaszkodott` a labujjaval igy visszahajolt a korom. Mikor mezitlabazott a jatszon akkor meg retegekre hasadt
Most lesz 3 eves es kb el is mult. Remelem nalatok is csak ennyi az oka, nagyon feszit az egyensulyozashoz :)
Az én fiam 17 hónapos kb 3-4 hónapja kezdődött, eleinte csak lapos volt, most egyre homorúbb és töredezik is, nekem nagyon nem tetszik! Utána olvastam, állítólag semmi gond vele, elmúlik, de tudjátok a köröm sok mindenről árulkodik. Vagy csak én lihegem túl?
Elviszem dokihoz, de a mi orvosunk....hát....már most nem hiszem el amit mondani fog.
További ajánlott fórumok:
- Milyen színűre vannak most kilakkozva a lábkörmeitek?
- Végre kifesthetem a lábkörmeimet, szabad vagyok.
- Tényleg elmúlik a vágy egy idő után?
- 2, 5 éves kisfiam elkezdett dadogni...Mitől lehet?Elmúlik majd magától?
- Mikor kell óvodába beiratkozni? Kisfiam szeptemberben lesz 3 éves, és sokan azt mondják, már késő, nem lesz helye. Tényleg így van?
- 4 éves kisfiamnak folyamatosan visszatérő szájpenésze van.Ecsetelem, elmúlik, és egy hét múlva újra megjelenik.Tapasztaltatok már hasonlót?