Kisfiam lábujjai között kisebesedett az állandó izzadástól, hogyan tudom gyógyítani? (tudásbázis kérdés)
Én tudok egy fetrőltenítőt, ami enyhébb gombás fertőzésekre is használ, és garantáltan nem csíp. nemrég vettem, de ezentúl mindig lesz itthon!Csak fülbe és szembe nem szabad tenni, máshová igen.
Privátban megírom a nevét, akit érdekel, nem akarok reklámozni. (Azaz akarnék, mert valóban jó, csak itt nem szabad...)
én a körömvirág krémet ajánlom.gombaölő és gyulladás
csökkentő hatással rendelkezik.gyógyszertárakban,gyógynövény szaküzletbe be lehet szerezni.
Nálunk hasonló volt a gond.
Ajánlom azt a hintőport, amit még annak idején a köldökcsonk ápolására írtak fel. (nem tudom a nevét)
Nekünk ez csodát tett:D
Ha gombás, akkor canesten krém. Gyerekemnek pont tavaly ilyenkor kezdődött hasmenéses vírusa (nem volt 11 hós), nagyon vigyáztam, de teljesen begombásodott a popsija. Doki mondta a canestent, (én semmit nem kentem rá doki engedélye nélkül) ha nem is viszed el, egy telefont megér (én mindig először telefonálok, az egyszerűbb, és ha úgy ítélik meg, akkor elviszem).
Hétfőn a gyerekorvosi rendelőnkben 102 (százkettő, nem elírás) gyerek volt, csak a mi dokinknál!!
De igen hámlik is, hetek óta hintőporozom és sudokrémet is használok rá, de semmi javulás.
Ha gomba akkor arra van valami spéci? Mutassam meg a háziorvosnak? Bár most oda nem szívesen mennék annyi a beteg gyerek....
én neogranormon testápolot használok a kislányom hasára és kezére neki is az izzadság szárítja? pirosítja ki, többnyir bevállik, e gondolkodom a sima neogranormon krémen, lehet hatásosabb.
nekünk a hintőpor nem javított, a kamillás is csak egy kicsit segített....
Én hintőporoztam neki minden fürdés után, meg reggelente.
Kisebesedettnél ez nem jó módszer, csak ha már meggyógyult. A neogranormon az jó kenőcs, én mindenre használom nála :-).
További ajánlott fórumok:
- Meg lehet-e gyógyítani az ekcémát? Mivel?
- Van itt valaki, akit évek után végre ki tudtak gyógyítani a bajából? Hogyan és ki?
- Nem bízom benne, hogy a reumatológus meg tudna gyógyítani,...
- Ha eltörik a kutya lába, meg lehet gyógyítani?
- Hogy lesz valaki lelki sérült? Hogy lehet ezt gyógyítani?
- Mivel lehet a megfázást gyógyítani néhány hetes terhesen?