Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kisfiam 5. napja lázas. Nem nagyon de lázas. Az orvos csak egy picit pirosabb torkot látott. Kedve, étvágya jó. Mi lehet a baj? 15 hónapos fórum

Kisfiam 5. napja lázas. Nem nagyon de lázas. Az orvos csak egy picit pirosabb torkot látott. Kedve, étvágya jó. Mi lehet a baj? 15 hónapos (tudásbázis)

2011. aug. 23. 18:09

Szia!

Mi is voltunk így. Én kúpot is adtam neki, meg Nurofent. Mikor 40 fölé ment, jött a hűtőfürdő. Mire elértünk az ügyeletre, lement a láza 38 körülire és még engem néztek hülyének, hogy miért mentünk. Ha nincs más tünete, akkor csak csillapítsam a lázát. Elmondták mit csináljak (kúpot 4 óránként, közte Nurofent és Panadolt felváltva) ja és a diagnózis nagy kegyesen annyi volt, hogy túlaggódtam. Hát aki ezt nem aggódja túl, az jelentkezzen nálam.

Doki mondta, hogy ne lepődjek meg, ha rossz lesz az étvágya. Hát én inkább azon lepődtem meg, hogy a hűtőfürdős kádból kiszállva mindent megevett amit elé raktam.

Remélem hamar rendbe jön a kisfiad!

2011. aug. 23. 11:58
Köszi. A vizelet mára laborban van. Én meg már az őrület határán. :(
2011. aug. 23. 11:36
Nálunk is így kezdődött, majdnem egy hétig láz,semmi piros torok, aztán tüszős mandula gyuszija volt.
5. 5221355151 (válaszként erre: 1. - Molyka)
2011. aug. 23. 11:07

Szia!

A kisfiam kb. egy- másfél hónapja volt így. Csak is láza volt, 39- 39.5. 3-4 napig volt. Semmi más baja nem volt. Azt mondták, hogy valami vírus lehet. Nurofent adtunk neki. Meg rengeteg folyadékot ivott. De még szerencsénk volt, hogy le tudtuk vinni a lázát. A kolléganőmék az ügyeleten kötöttek ki a magas lázzal, mert sehogyan sem tudták levinni. Meg még egy páran. Pár nap alatt rendbe jött ő is.

2011. aug. 23. 11:03

Tudtam, hogy te vagy! :D

Ne idegeskedj!!!

2011. aug. 23. 11:00
Valami vírus, én is tegnap vittem a fiamat orvoshoz, mert péntek óta lázas (37,5 és 39 fok között, ez utóbbi éjjel), de ezen kívül semmi baja, ugyanolyan rossz és csintalan, mint amúgy. Én nurofent adok neki, eddig 4x kapott összesen, ma egyelőre nem lázas, hátha ennyi volt. Doki szerint enyhe vírus és írt neki cataflam cseppet, de nem adok neki (tegnap várakozóra tettem magam, ma meg nem lázas, remélem, később sem lesz, bár eddig ilyenkorra már volt láza az elmúlt napokban.) Ja, 25 hónapos.
2011. aug. 23. 10:56
Esetleg húgyuti infekció tünete lehet!!Vizelet mintát kellene vinni a laborba!(beutalós)
2011. aug. 23. 10:51
Kisfiam 5. napja lázas. Nem nagyon de lázas. Az orvos csak egy picit pirosabb torkot látott. Kedve, étvágya jó. Mi lehet a baj? 15 hónapos

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook