Kisfiam 5. napja lázas. Nem nagyon de lázas. Az orvos csak egy picit pirosabb torkot látott. Kedve, étvágya jó. Mi lehet a baj? 15 hónapos (tudásbázis)
Szia!
Mi is voltunk így. Én kúpot is adtam neki, meg Nurofent. Mikor 40 fölé ment, jött a hűtőfürdő. Mire elértünk az ügyeletre, lement a láza 38 körülire és még engem néztek hülyének, hogy miért mentünk. Ha nincs más tünete, akkor csak csillapítsam a lázát. Elmondták mit csináljak (kúpot 4 óránként, közte Nurofent és Panadolt felváltva) ja és a diagnózis nagy kegyesen annyi volt, hogy túlaggódtam. Hát aki ezt nem aggódja túl, az jelentkezzen nálam.
Doki mondta, hogy ne lepődjek meg, ha rossz lesz az étvágya. Hát én inkább azon lepődtem meg, hogy a hűtőfürdős kádból kiszállva mindent megevett amit elé raktam.
Remélem hamar rendbe jön a kisfiad!
Szia!
A kisfiam kb. egy- másfél hónapja volt így. Csak is láza volt, 39- 39.5. 3-4 napig volt. Semmi más baja nem volt. Azt mondták, hogy valami vírus lehet. Nurofent adtunk neki. Meg rengeteg folyadékot ivott. De még szerencsénk volt, hogy le tudtuk vinni a lázát. A kolléganőmék az ügyeleten kötöttek ki a magas lázzal, mert sehogyan sem tudták levinni. Meg még egy páran. Pár nap alatt rendbe jött ő is.
Tudtam, hogy te vagy! :D
Ne idegeskedj!!!
További ajánlott fórumok:
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- 1, 5 éves kisfiamnak nagyon sárga a foga, mi a teendő ilyenkor?
- Ha a kisfiamra szandált adok nagyon lehallatszik az alattunk lakóhoz, de néha rá kell adni. Mi a tanácsotok?
- Kisfiam 32 hónapos és nagyon rosszul beszél, keveri a betűket stb. Tudtok valamit tanácsolni, mert a logopédushoz még kicsi?!
- Fodrász a szakmám. Nagyon szeretem a munkám, de van egy kisfiam aki óvodás, és nehezen tudok tőle elhelyezkedni...
- Hogyan csökkentsem az étvágyát a kisfiamnak?