Kisbabát szeretnék, de nem sikerül...segítsetek... (beszélgetés)
Ciszta eltünt,újra kapható a gynevac szuri,de az orvos szerint nem hatásos,jobb az achidophilus kapszula.Nem tudom.
Köszönöm szépen drága Nagymami.Pécsett lakom,de akár a világ végére is elmennék érte.:)
DRÁGA,,KERESD MÁR FEL ,HARASZTOSI LÁSZLÓT ,KOVÁCS LEVENTÉT ,ÉS HAMAROSAN LESSZ KISBABÁD 1113 BP DIÓSZEGI ÓT 53 T-06-30-529-63-45,MINDENFÉLE KEZELÉS ,GYÓGYSZER NÉLKÜL,,CSAK ANNYIT KELL BENNE HINNI,,HOGY BABÁT AKAROK,,ENNYI ELÉG,,VAN RÁ PÉLDA ,HOGY IGEN IS SIKERÜL,,A CISZTÁT MEGSZÜNTETI,UTÁNNA JÖHET A BABA,CSAK JÓT AKAROK NEKED,ÉN MEGYOGYULTAM HCV-VIRUSBÓL,,ÉS ,,,LETT CSENGE UNOKÁM,,ÜDV.
Már majdnem azt hittem végre sikerült,de cisztát talált baba helyett az orvos...:(Mi lesz most...már nem is lehet babám???
Mindenki eltünt,mi van veletek,szívesen olvasnék a sikereitekről,nálunk továbbra sincs jó hír,de bizakodom.Írjatok!!
Hm voltam orvosnál ismét.....UH látott tüszőt...az jó ugye..?Vagy több tüszőnek kell lenni?Lehet ostobaságnak tűnik,de nagyon szeretnénk babát.
Sziasztok...sehol senki...valakivel valami??Sok sikert.
Köszönöm szépen ...remélem tényleg lesz.:)
A nőgyógyászom szerint azért nem lehet folyamatosan kapni, mert mi jó magyar szokás szerint eladtuk a licenszét egy svájci gyógyszergyárnak, aki inkább nyugat európába szállít belőle, mert ott a 10-szeresét is kifizetik érte.Néha azért nekünk is csepegtet belőle, mert erre kötelezi a szerződés, de csak amikor kedve tartja...Szóval kitartás, én is vártam rá két hónapot....folyamatosan figyelgettem a honlapjukat és amikor láttam, h kapható mentem a nőgyógyászomhoz aki felírta, a körzeti pedig beadta...remélem nem kell rá sokáig várnod!:)
Csak vajon mikor lesz kapható?Ahogy olvasom január óta nincs.:(
Szia köszi az infót.Ez könnyen lehet.Most mondta a doki petefészek gyulladásom van és az is hogy flórám nagyon vékony.:(Ha meg gyógyulok csak akkor lesz újabb vérvétel és megnézzük van e pete érésem.
Nagyon köszönöm,én biztos kipróbálom,ahogy olvasom a körzeti orvossal javalott feliratni és beadatni.
Sziasztok!
Sajnos sok orvos nem ismeri vagy nem használja azt a magyar találmányt aminek Gynevac injekció a neve.Lehet, h a meddőség mögött nem hormon probléma van hanem egy egyszerű gyulladás, vagy a hüvely flóra nem megfelelő a teherbeeséshez.Nekünk bevállt az injekció és azóta több barátnőmnek is...Szóval én tennék egy kisérletet a helyetekben vele...igaz most ideiglenes készlethiny van, de előbb utóbb biztos megint kapható lesz.Figyeljétek a honlapját: [link]
Sziasztok ma megyek dokihoz nagyon fáj a hasam menzi után nem tudom mi van.És megkezdjük a teljes kivizsgálást,már nagyon várom.
Mindenkinek kívánok csodálatos kisbabát.:)
Olvastam clostyról,hogy vannak akiknek nagyon gyorsan segített.
Én azt sem bánnám,ha ikrek lennének csak lennének már.:)Párom családjában igen gyakori.:)Vigyázzatok magatokra és várom a hireket,majd én is írom.
Sztem ne aggódj. Nekem is volt sok kicsi az egy nagyobb körül,én is kaptam clostyt,de semmi nem történt. Egy sem ért meg. :-( Tény,hogy nagyobb az esély az ikerterhességre,mert egyszerre több is megérhet ettől a gyógyszertől. Kinek hogy hat a szervezetére.
ok, köszi
mondtam a dokinőmnek, azt mondta így lesz a jó
Nem ijesztgetés csak ne ess abba a hibába, amibe én.
Most, hogy visszaolvaslak egyértelmű vigyázz nagyon a clostival, nekem is adtak, aztán lett egy bazinagy cisztám tőle.
Azért egy pcos vizsgálat irányába indulj el normál esetben nincsenek kis tüszők a petefészekben. Csak mert engem is ezzel küldözgettek jobbra-balra aztán a végén csak kiderült, hogy azoknak ott semmi keresnivalójuk nincs.
köszi lányok, bízom a dokinőmben, rákérdeztem, egyetemi kh, nem adnák a Clostit, ha veszélye lenne.
A sok kis tüsző lehet azért is, mert nincs rendes pé.
google-be írd be,hogy pécsi nőgyógyászok,és ha találsz közte szimpatikus nevüt,akkor ellenőrizd le hátha írnak róla vhol.
Beszélnek,az első kisfiam Dr.Tóthnál született,de ezekkel a dolgokkal ő nem foglalkozik tudtommal és tényleg olyan elfoglalt,hogy nincs ideje az én problémáimra.:(
ezen a fórumon a pécsi nőgyógyászokról beszélnek:
[link]
Nagyon kedves tőled,kell találnom valaki megfelelőt...remélem találok,addig is kipróbálom a teakeveréket.:)
Tudom, mivel én is voltam, de ha az ember évek óta vár az a 2 hónap kibírható.
Mindenképpen el kéne menned, mielött stimuzod magad, mert ha netán ir-es vagy csak ártani fog, ha nem kezelik.
Csak azért mondom, mert én már végig jártam ezt a kálváriát, csak jót akarok neked.
Nekem minden hónapba követi a nődokim a peteérésemet. Írja,hogy mikor hány centi. és megmondja,hogy mikor kell próbálkozni. Én is sokat fizettem,de ő tényleg lelkiismeretes és mindent megvizsgál. Ráadásul nő. :-) Sajnos hiába ajánlanám,mert veszprémi.
Nagyon drukkolok neked és mindenkinek....szorítok,hogy minden remekül menjen és tudom egyszer sikerül majd....kellemes estét,majd holnap,mennem kell.
További ajánlott fórumok: