Kíra baba, avagy az Álmok valóra válnak (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kíra baba, avagy az Álmok valóra válnak
Nagyon Gratulálok szép történet és a lehető legsikeresebb :) Én is hamarosan szülök és már alig várom..a legnagyobb boldogság lesz ugy érzem..mindennél nagyobb mint bármi, ami eddig volt..nagy csodát és változást érzek :)
Csodás dolog lehet az anyaság...a kismamaság is az :)Puszi
Szia
Sok erőt kívánok és hidd el sikerülni fog csak nem szabad feladni!!! :)
Köszönjük igen Péterfy :)
A csöppséged gondolom bőven kárpótol a benntöltött időért! :)
Gratulálok!
Péterfy igaz?Ezek mellett a dokik mellett nem is volt mitől tartani :)
4 hétig vendégeskedtem náluk,ismerem szinte mindet,1-2 kivétellel bárkinél szültem volna.
Nekem is bajos volt az eda beadása,a sikertelen kísérlet helyén még most is fáj néha a hátam :(
Ahol végül sikerült,ott nem érzek semmit.
Gratulálok a babához!
A barátnőm is egy csodát vár és 2hónapon belül ő is átélheti az anyaság örömét,annak ellenére hogy azt mondták nem lehet a súlyos fokú PCO-ja miatt,de spontán gyógyszerek nélkül megfogant a babája nagyon jönni akart 1bevérzés 14hetesen és egy majdnem "szülés" 28hetesen után erősen kapaszkodik a babája és érkezni akar majd a világra!Egy csoda,hisz minden baba az!
Sok sok egészséget kívánok!
Gratulálok. Nagyon jó cikk.
Gyermekeid imádni valóak így képeken keresztül is.
Ugrás a teljes írásra: Kíra baba, avagy az Álmok valóra válnak
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Lehetséges, hogy egy átok valóra válik?
- Váltsam valóra az álom nélküle? Mi a helyes döntés?
- Csodák igenis vannak, és az álmok néha valóra válnak
- Ismertek olyan idézeteket, amelyek biztató jellegűek, esetleg arról szólnak, hogy az álmok valóra válhatnak, ha teszünk értük? :)
- A vágyak valóra válnak :)