Kinél helyezik el a kicsi gyereket, ha az apa veri a gyerekét? (tudásbázis)
Sziasztok!
Miért nem segít a gyámügy? Állandóan azt mondja nekem hogy terepen van hívjam egy későbbi időpontban.Ezt nem hiszem nem tudok megszabadulni így ettől az embertől
Sziasztok!
Nem sikerült a terv mert a gyámügyis pasi ma nem ért rá ezért talán hétfőn talán sikerül.
Sziasztok most találkoztam anyukámmal nagy nehezen és ő holnap elmegy a gyámügyhöz, adtam neki meghatalmazást.
Kértem hogy úgy intézze hogy rögtön hozzanak határozatot hogy a gyereket csak felügyelettel láthassa, és kértem hogy a rendőrségtől kérjen távoltartási végzést.
Szerintetek működni fog?
Hány éves a leányzó?
Szerintem lépj le akkor a kicsivel, bírósági végzés nélkül sajna úgysem jogosan vinnéd a lányt, és próbáld elperelni tőle.
Ha a bíróság elveszi tőle a lányzót, akkor úgyis ultimátumot kap a lány: vagy valaki rokonnál, esetleg nálad lesz, vagy megy intézetbe. Szerintem nem az utóbbit választja...
Azért ebben a szituban sem lennék majd a helyedben: attól rettegni, hogy mikor veri meg úgy a lányt, hogy baja is lesz, ráadásul ott se leszel, hogy közbelépj. :(
Mocsok egy szitu ez az egész mindenhogy. :(
Szia Írtam neked privát.
Nagyon elegem van ebből az emberből de állandóan itthol van és nem tudok sehogyan sem lelépni a gyerekkel. Már az anyukámhoz sem vihetem ki mert ő haragszik az anyura mert nem adott neki pénzt.
Itt vagyok, bocsi, tegnap este egyszeruen kidoltem.
A csaladsegitosoknel kapsz jogi tanacsot is, ugy tudom, ugyvedjuk is van. Nagyon segitokeszek, es ismerik az osszes gyamugyest, ok azt is meg tudjak mondani neked, hogy ott kit kell keresned.
En mar 4 eve kulfoldon elek, ugyhogy a 4 evvel ezelotti helyzetet ismerem. Szivesen segitek, amiben csak tudok, en Pecsett dolgoztam a varosi kapitanysagon, ha onnet szeretnel beszelni az exkollegaimmal, akkor hozzajuk tudlak iranyitani. Mindenkepp olyan vkit kell keresned, aki naprakesz infot tud adni neked.
Ma Magyarországon minden hónapban 2 gyerek hal meg a szülői bántalmazás miatt!!!!!
Jesszusom! Erről miért nem hallani a hírekben???
Rendorsegen dolgoztam, csaladon beluli eroszak es gyerek es fiatalkoru bunelkovetok ugyei voltak nalam. Csaladi osszekoto tisztkent a gyamugyesekkel es a csaladsegitosokkel dolgoztam egyutt, es szerintem jol mukodo kis csapat voltunk. Most itthon vagyok a 3 gyerekemmel, es a negyediket varom. :)
Osszetudnal kapni nehany cuccot, amikor nincs otthon, es anyudhoz menni a gyerekekkel? A koltozest meg utana is meg lehet tervezni, de most a gyerekek es a te biztonsagod a legfontosabb!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mi alapján döl el h kinél helyezik el a gyereket?
- Hány éves kortól kérdezik meg a gyereket, hogy kinél szeretne maradni?(Válás esetén.)
- Járt már valakinél a Gold-Photo Bt-től egy hölgy, hogy lefotózzák a gyereket, saját környezetben és megjelenik egy magazinban?
- 97-es Gyvt. szerint Ideiglenes hatályú elhelyezés, ha másik családtagnál helyezik el a gyereket - Ez nem családba fogadás?