Kinek milyen tapasztalata van szociális gondozó, ápoló otthonnal kapcsolatban?(jó is, rossz is, egyaránt érdekel) (tudásbázis)
8. 9c6a3d164e
2009. nov. 4. 15:42
Úgy általában az ilyen intézetekkel
7. 9c6a3d164e
2009. nov. 4. 15:25
Már megvan,hogy hová mehetne, csak érdekelne, hogy a szülőknek , hozzátartozóknak milyen tapasztalata van.
6. Zselice
2009. nov. 4. 13:38
Alapítványok működtetnek ilyet. Merre keresel? Az adatlapodon nem szerepel város.
Én sokáig nem tudtam hogy a szomszéd utcában is van egy ilyen...
5. 9c6a3d164e
2009. nov. 4. 13:06
Sajnos a környékünkön csak olyan van ,ami megyei önkormányzat fenntartású.Családit nem tudok, bár még tüzetesebben nem is érdeklődtem.
4. Zselice
2009. nov. 4. 12:56
Leginkább az otthon vezetésétől függ. Anyukám pont egy ilyennek a vezetője, bár ott felnőtt fogyatékosok vannak. 8 hely van, általában nagyon jó a hangulat. Dolgoznak is, meg van sok fejlesztő foglalkozás, jártak úszni, lovagolni, Balcsira, egyénileg is táborokba. amit csak sikerül elintézni nekik.
De ismerek más otthonokat is, ahol gyerekek is vannak, kb ugyanez a helyzet. Most persze csökkennek a támogatások, nehezebb kihozni a legszükségesebbeket.
Ezek az otthonok családi házakban működnek, max 15-16 ember plusz a nevelők.
3. 9c6a3d164e
2009. nov. 4. 12:40
Gyereknek(értelmi fogyatékos)
2. Zselice
2009. nov. 4. 12:33
Kinek kellene? Mármint korosztályban és életminőségben...
1. 9c6a3d164e
2009. nov. 4. 12:26
KInek milyen tapasztalata van szociális gondozó ápoló otthonnal kapcsolatban?(jó is rossz is egyaránt érdekel)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Szólánc-otthonnal kapcsolatos szavak, kifejezések
- Totális szociális kapcsolat nélküliség
- Önkéntes munkával, szociális segéllyel kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Szociális gondozó és ápoló minden, ami vizsgáztatással kapcsolatos
- Gyermekvédelemben dolgozó szociális munkás esetleg van itt, aki segítene esetekkel kapcsolatban?