Kinek milyen tapasztalata van a Libbenő Sziromtündérrel? (tudásbázis)
Sajnos ahogy rákerestem a neten, nagyon sok csalódott vásárlót találtam, akik megvették karácsonyra a gyereknek, majd a méregdrága játék a negyedik alkalom után nem működött többé. Nagyon sokan nem is próbálnak élni garanciális jogukkal és hagyják a játékot a polcon porosodni - ezt nem is értem...
Ráadásul a játékot bemutató reklám megtévesztő, egyáltalán nem így működik, ez is megérne egy külön levelet a Fogyasztóvédelemnek...
Szintén többen garanciális alapon kaptak egy újat a tönkrement helyett és mivel már tudják, mennyire rossz minőségű a játék és mennyire irányíthatatlan, a Vaterán és hasonló helyeken árulják eredeti dobozban...nem ajánlom senkinek.
Nekem egy darabig eltartott a harcom a netes játékoldallal, ahonnan rendeltem, görcsösen ragaszkodtak ahhoz az állásponthoz, hogy ha egy 12.000 Ft-os játék 4 alkalom után nem működik többé, az teljesen normális. Én viszont utálom, ha hülyének néznek, így nem tágítottam igazamtól.
A végeredmény: levásároltam a termék árát, ami számomra tökéletes megoldás volt az adott szituációban. Egyszóval ne hagyja magát senki, nem kell belenyugodni a nyilvánvaló átverésbe!
Megvásárlásra pedig nem ajánlom, hatalmas csalódás...
Ezt találtam neked. Van benne a feltöltéssel kapcsolatos info is:
2014 Új Repülő-Libbenő Szirom Tündér
Barbie Flying Fairy
2014 új szenzációja!Már Barbie kinézetben is!Ez a legújabb féle tündér ,repül,közben dallamot játszik és fénye van.(lényegében ugyanolyan mint a régi,csak ez zenél,világít,és másképp néz ki)
Irányítsd a saját Libbenő Sziromtündéred a kezeddel! A rózsaszín ruhás repülő tündér egy dokkolóban állva várja, hogy játszhass vele! A dokkoló tölti a kis tündér Li-Ion akkumulátorát, és amikor a tündér narancssárgán kezd villogni, készen áll a szárnyalásra! Húzd ki a tündér szoknyájából a töltővezetéket, nyomd meg a dokkoló gombját, a Libbenő Sziromtündér virágszirmai nagy sebességgel pörögni kezdenek, és a tündér szépen felemelkedik a levegőbe! Ahogy lebeg a levegőben, a tenyereddel tudod irányítani, miközben a tenyered felett repked kb. 30 cm magasságban. Reptesd a gyönyörű Libbenő Sziromtündért, aki elkalauzol Téged Tündérországba!
A tündér a dokkoló segítségével tölthető. A töltési idő 30 perc, ami 10 perc folyamatos repülési időt biztosít. A töltő csatlakozóját úgy kell a tündér szoknyájához csatlakoztatni, hogy a nyíl a csatlakozó végén mindig a felső oldalán legyen, hiba esetén a LED jelez.
A játék 6 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Tündér méretek: 16 x 11 x 19 cm. Dokkoló méretek: 13 x 9 x 5 cm.
További ajánlott fórumok:
- Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik?
- Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban?
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- Akinek nőgyógyász a férje/barátja, milyen ember a párkapcsolatokban?
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...