Kinek mi a tapasztalata a natúrkozmetikumokkal kapcsolatban? Valaki próbálta már a BIOLA termékeit? (tudásbázis)
szia.1:sodium lauril sulfate
2:titan dioxid
3:aluminium
4:castrol oil/ásványi olaj
5a glicerin sem a legjobb,de az nem rákkeltő.
Sziasztok!
Én még kezdő vagyok a témában,de érdekel és sorra cserélek le minden kozmetikumot!
Szóval,az érdekelne,hogy melyek azok az összetevők amik fől vannak tüntetve és felejtősek? Tehát mi a "méreg" amit ha olvasok,vissza a polcra a termékkel!?
Köszönöm a választ,további szép napot!
Szia!
Még nem próbáltam,de engem is érdekelne.
Hogy érted, h erős volt? Illatra?
Tegnap este nagyon belevetettem magam és átnyálaztam a Weleda, Logona és Sante kínálatát.De csak arra volt jó, h totál elbizonytalanodjak :D Nem tudok dönteni...:P
Viszont Biola kiküszöbölte azt, amiért ódzkodtam: Szegeden vagy ingyen átvétel és mindig a szállítási költséggel volt bajom :))))
Keresgéltem, de Alva termékekkel kapcsolatban nem sok infot találtam. Még azt se sikerült kisilabizálnom, h most ezek natúr- vagy biokozmetikumok. A másik, ami kérdést vetett fel bennem, h semmilyen embléma nem található rajtuk...vagyis bármi olyan védjegy, ami biztosítja a vásárlót, h ez bevizsgált és ellenőrzött (vagy csak én kerestem rossz helyen).
Dr Hauschkáról viszont időközben lemondtam. Utánaolvastam és rájöttem, h ez nem az a megoldás, amit én anyagilag tudnék finanszírozni. Ugyanis nem lehet keverni más termékekkel. Tehát nem csinálhatom azt, h Alverde-s arclemosó tej és tonik után magamra kenek egy kis Dr Hauschka rózsa arckrémet. :S Sőt, óvva intenek mindenkit attól, h maga azonosítsa be, mire is van szüksége...tehát szakembernek kell rámondani, h nekem erre és erre van szükségem naponta ekkor és akkor. Viszont az tetszett, h a bőrt, mint szervet kezeli...mármint nem veszi külön a bőrtípusokat, hanem egy normálisan "működő" bőrből indul ki és az adott "rosszul működő" folyamatokra hat. Nagyon nem ástam bele magam, mert sajnos rájöttem, h ez nem az én pénztárcámnak való megoldás.
Viszont a Logona-val is nagyon szemezek..viszont nem tudom, h ez most natúr vagy bio...mert árában nagyon drága a natúrokhoz képest, viszont mindenhol naturkozmetikumként hirdetik. Logonáról tapasztalat?
Dr Hauschkáról valakinek vélemény? Találtam egy biodrogériát, ahol árulnak ilyen, Logona és Sante termékeket is...és Dr Hauschkából vannak minták is. Viszont árban elég húzós lesz, ha beválnak a minták (amik szintén min 1000 Ft-ok) :S
Egy netes webshopban kiszúrtam, h van egy próbaszett, amiben minta mennyiségek vannak, de mindenből, ami kell arctisztításhoz és ápoláshoz:
Ezt megpróbálom...:)
Alverde-t használok jelenleg, de szeretnék naturról biokozmetikumra váltani..no meg állandóan úgy járok, h beválik egy illat és termék, következőleg meg már nem lehet kapni :S
Tényleg weledát lehet a DM-ben is kapni. Meg webáruházakban. Most találtam egy weleda fogkrémet a DM-ben, eddig nálunk nem voltak. Úgy örültem! És a gyerek végre szeretik az ízét a zselés gyerekfogrémjének. :)
Alvából dezodorom volt. Logonából hajfestékem. De most végre lenövesztettem a hajam eredeti színűre, és kiderült, nem is csúnya seszínű, hanem barna. :)
Ilcsi? Dr. Hauschka?
Dekorkozmetikum sokkal nehezebb dió. Ott ami természetes, az nem tartós, kenődik.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?