Kimutatná már a teszt, ha terhes lennék? (tudásbázis)
Reggel csináltam egy tesztet amazon kazettás de negatív.Ma is nagyon gyege barnás rózsaszines alig valami.
Biztos a teszt?Nem lehet hogy téved?Melleim is ugyanugy fájnak.Mellbimbóim is pár napja ágaskodnak.Hasam enyhén fájdogál.
Nekem egyik terhességnél sem volt tünet, csak pár héttel később.
Holnap már kimutatja szerintem, ha várandós vagy, napközben vagy este is.
Én sem vettem extra tesztet, csak egy sima drogériait (amin egy smiley van :)), és a 7. napon, délután már olyan gyorsan jelelnt meg a két csík, hogy csak na. Így szerintem előbb is látszott volna, csak halványabban.
Remélem, sikeres hónap volt, és holnap nagyon boldog leszel! :)))
Nekem az X epil négy nappal a nem várt előtt pozitív volt. :)
Véleményem szerint mutatná.
Szerintem igen, mert ha jól számoltam a 31. napon vagy :) A lényeg, hogy ne éld bele magad, mert ha csak a stressz miatt késik (reméljük nem így van!!!), akkor nem lesz annyira rossz érzés.
Sok sikert ! :)
ui.: Én a legolcsóbb Rossmannos tesztet vettem, igaz én már 9 hetes voltam akkor, de ez hosszú történet :D
Én anno a 30. nap hajnalán teszteltem már egy szép pozitívat, tehát a nem várt nap utáni első reggel :) Nem egy méregdrága teszt volt, azt hiszem 20 vagy 25-ös érzékenységű volt (minél kisebb hcg szintet kimutat, annál jobb, értelemszerűen). Általában mindegyik ilyen, csak a reklámot fizeted meg a drágábbaknál szerintem, szóval szerintem jó az X-epil is.
Ja, nekünk is az első "éles" hónap volt. :)
Szorítok!!! :)
Ha nem félidős peteéréskor esik valaki teherbe, hanem később egy "potya" peteérés alkalmával, akkor a (nem) várt mensi idején még nincs elég hcg a szervezetben . :) Ezért mutatja ki csak később.
mindig vannak kivételek :D
reklám a teszten, hogy igen már a kimaradt mensi első napján is kimutatja amit kell..
hehe :D
én napokat vártam mégis negatív lett a teszt... vártam 1 hétig.. még mindig negatív... + pár nap elteltével a gyógyszertári teszt lett pozitív :)
Nekem az a teszt mutatta ki az elmaradt mensi után 2 nappal a terhességet. :)
Viszont a mensi várt időpontja előtti napon még negatív volt.
További ajánlott fórumok:
- 31 hetes terhesen beékelődött a baba feje, tapasztalatokra lennék kíváncsi, volt már ilyen valakinek?
- Ha terhes lennék és nincs bejelentett munkahelyem, mit kapnék alanyi jogon?
- Terhes lennék?
- Ha tesztelnék, kimutatna már valamit a teszt, vagy negatív lenne?
- Terhességi teszt kimutatná, ha várandós lennék? ?
- Menstruáció, negatív teszt, mégis terhes lennék?