Kik éjjel nem alszunk itt beszélgessünk (beszélgetés)
Szia, Ildikó, 🤗
Majd rájössz magadtól mindenre!🙂🍀
Ilyen kikapcsolódásos, pihis oldal ez, (nade nemkell néha meglepődni se)😁
Havert, barátokat úgymond lehet szerezni, én is megkedveltem sok tagot már itt!🙂
Pl, ott vannak jelek, kiválasztod milyen forma vannak és rányomsz elküldi aki profilján vagy éppen!
🙂
Aztánn van ott privi is, meg stb...
Kérdezz bátran, vagyunk sokan ittenténn rendes tagok,😁 főleg aranyos Hölgyek, mint te!
Pl, Zenés fórum is van, te is szeretsz zenélni....🙂
Hat a beszerzese itt mas mint otthon.
Itt V. osztalyba soroljak oket.
Nekem a II. osztaly kell, mert csak a csonakjaimat akarom huzni.
Az en kocsim egy sport kocsi, amihez nem csinaltak Custom vono horgot. Itt minden kocsi nak kulon csinaljak a vonot. az enyem harom ajtos az az 2+1,a hatso ablak is kinyilik a csomagtartoval, ehhez masik kell mint a 4 ajtoshoz. Itt nem meretre lehet kapni, hanem a kocsik gyartmanya, modeljara. Itt nem csinalnak hitch(vono horog) felrakasara, heggeszteseket, itt a szerelo muhelyekben mar csak a keszt csavarozzak fel. Szakembert mar alig talalsz, csak alkatresz felrakokat alkalmaznak, mert azokat nem kell ugy fizetni, csak egyharmadat, mint a szakembereknek. Varj! Feletek is jon!!!
nem talalok egy normalis vonohorgot a kocsimra. pedig mar az utanfutot is megvettem hozza.
nagyon jo szolgalatot tenne a tragya hordasara a kertembe.
Most nagyon gyonge a foldje.
nagyobb teherautoval meg mar nem lehet oda bejutni...
Nekem van hat paradicsom palantamon virag! De mehecskeket nem igen latok!!
Talan Neked mar van kis paradicsomod is?
A paprikaimnak meg mindig csak 3 mimilmeteres a szara!
Sőt már van olyan is ahol csak 10. Itt 16 fok van kint. Ha nem hiszed nézd meg a térképet.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csak úgy beszélgessünk
- Az éjjel két menyétet láttam a kerítésemen! (A szomszédba tyúkok vannak) Bejöhetnek a lakásunkba, ha nyitott ablaknál alszunk?