Kijött rajtam egy nagy pattanás, mit csináljak, hogy reggelre elmúljon? (tudásbázis kérdés)
Nálunk is hasonló a helyzet, csak egy kivétellel, és ez képes elcseszni az egész hangulatot, ráadásul köp a főnöknek. Egy hülye besavanyodott p, mindenki utálja, azt kapja, amit érdemel.
Pedig jó hangulatban a munka is jobban megy.
Még az jutott eszembe, hogy te csak egy hülye kicsi vagy, de vannak még hülyébb nagyok.
Nem tudom miért, és hogy jön ez ide, de beugrott egy szólás gyenge kis agyamba: Bagoly mondja verébnek, nagyfejű.
:-DDDDDDDDDDDDDD
:O
De ettől sem fog elmúlni a ragya...
Szia!
Igen, és majd csak fél 5 körül végzek... :S
No de nem baj, este meg az édes semittevés, csak a család. :)
szólózok én is! :(
persze,hogy azért vagyunk zizik! :DDDDD
a dominós valamit iggggen jól csinál!Később megoszthatná velünk a titkát! :))))
szintén zenész....:(
akkor ezért vagyunk zizik? :DD
de dominós akkor meg miért? :)
jaa,az adatlapján lévőre gondolsz?Az már rég azénuram csak kényszerpihenőre küldtem,mert nem bírta az ütemet velem!:DDD
különben van nekem szép "bácsim"-csak messziiiii! :S
csak rá kell nézni....:)
ne mondd, hogy nem jön be....:D
Hát kell bizony. :D
Jól vagyok köszi... :) meló, meló, meló, és a családom. :)
Hát nagyon így gondolom én is... :)
Mondjuk azért a komolyabb témákhoz is szeretem megírni, hogy mit gondolok, de abból mindig csak a baj van. :( :)
Viszont, ha már látom a neved Dominos, tudom, hogy jót fogok kacagni. :D
dominós nyomában vagyok....:)
kell a bruhahhahaaa....:)
remélem te is jól vagy...;)
Akkor kaptam rá a fórumozásra - mint a drogra - mikor megjelent az a 22 éves médiaszaros topic a Mátéval, meg a Florciccel, fasza csajokra akadtam, aztán nem bírom abbahagyni, mert szeretek röhögcsélni. Azelőtt csak úgy be- benéztem
Az élet nagy dolgait úgysem itt a hoxán fogjuk megoldani, olyan topicokba nem rondítok. Látom, ti is figyeltek.
Mármint Dominos. :D Még nagyon kedd van. :)
Mizujs Betty? :)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, hogy a pasim féltékenysége elmúljon?
- Kijött a szám alatt 1 nagy piros pattanás, mit csináljak vele, hogy estére kicsit lelohadjon?
- Van egy piros pattanás szerű dudor a vállamon amiben a barátaim szerint bőrtüske van! Mit csináljak?
- Mit csináljak a hegekkel, ha már a pattanásaim eltüntek?
- Nagyon leégett az arcom.Egy órát napoztam de így is teljesen vörös lett az arcom.Mit csináljak, hogy holnapra elmúljon?
- Nagyon úgy tűnik, hogy becsípődött a derekam, szerintetek mit csináljak, hogy minél hamarabb elmúljon?