Kicsit lekozmált a lepénybe szánt alma. Mit csináljak, hogy ne kelljen kidobni? (tudásbázis kérdés)
hát semmi praktika, ha nem is mind, de a kozmás rész mehet a szemétbe, ami nem kozmás, azzal pl csinálhatsz olyat, hogy másik edénybe teszel egy pici vizet(1 dl), és vizzel kikevert főzőpudingot teszel bele (2,5 dl vizbe 1 db (mondjuk vaniliás) pudingot,) kicsit kevergeted, majd amikor már kezd összeállni, lekapcsolod a tüzet alatta, kihülés előtt pohárba szeded. Kis tejszin, pici kakaópor:) Kész a deszert.
Én egyébként ezzel a módszerrel csinálok almatortát.
Csatos tortasütőbe lerakok egy sor babapiskótát (vigyázat, puha legyen a piskóta, ha mégsem akkor almalével meglocsolom, mert a pudingos töltelékből nem szív be semmit) rá a fele almás pudingot, megint piskóta, rá a puding. Tetejére lehet felbert tejszin és csokipor.JÓ HA 12 ÓRÁT ÁLL A HŰTŐBE
Én inkább vettem tejszinhabot, és egy egy szeletre nyomtam rá, mert nálunk egy héti is megvan a hűtőbe, ugyanis csak ketten vagyunk, a tortaformám meg hatalmas:)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Ha előző este meggyúrom a tésztát, hova tegyem vagy mit csináljak, hogy a tészta megkeljen és reggelig kibírja, hogy már csak sütni kelljen?