Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :) (beszélgetés)
Sajnálom!!! Viszont remélem, hogy most végleg elszántad magad! Sokkal jobbat érdemelsz nála!!!
Kitartás!!!
szia!
bocsi, hogy nem írtam.. el vagyok havazva a melóval+ a magánéletem is egy csőd..
de most már jobb lesz.. tegnap végleg sikerült a végére pontot tennem.. annyi szarságot elkövetett már.. most úgy érzem tegnap sikerült végleg lezárnom magamban, és rájönnöm, hogy nem az az ember, akinek megismertem.. nagyon nem.. :(
mindegy..
örülök, hogy meggyógyultál!
Mi újság??
Én jobban, meggyógyultam már:)
halihó!
úgy néz ki nekem is sikerült megfáznom..
tegnap szabin voltam, azért nem jelentkeztem..
mi újság?
a párom valamivel jobban van, ma kellett vérvételre mennie.
te jobban vagy?
Jó volt az első nap, csak unalmas:S Szomszédok nem túl barátságosak... Tnap nekem is hőemelkedésem volt este, sikerült jól megfáznom:S:S Úgyh így indul a második napom:S:S
Jobbulást Neki!!
az izgi lehet...
párom beteg egész éjjel lázas volt..nagyon
:s
majd írd ám meg, milyen volt az első nap!
Nah??? Párod??
Én ma kezdek új melóhelyen...
semmi különös.. velem nem történik semmi..
de legfőképpen semmi jó..
pedig történhetne már..
Jó volt nagyon! Sétáltunk, szalonnát sütöttünk szálláson:), vtunk fürdeni, átnéztünk Debrecenbe plázába...
Szép hely!
Veled mi újság?
jó napot!
de jó egyeseknek!
mesélj ám!
ott még csak átutazóban voltam!
:(
Most megyek,pihenek egyet az éjszakai nagy munkára :D
További szép napot!
Szia!
Sziasztok!
Van itt valaki?
Neked is jó hétvégét!
pusz
Hajdúszoboszlóra megyünk.
Éves állást ennél a csajnál, akinél most melózok. Tudod, nála elvileg szezonális munka lett vna, de most csinál egy boltot (ruhásat szintén). Úgyh vasárnap hazajövünk, hétfőn pihi, kedden meg már nyitás. :)
Jó hétvégét Neked, majd beszámolok, hogy milyen volt:)
pusz kitartás!!
már értelek.. kicsit el vagyok magammal.. üzemzavar volt a felső emeleten nálam..
milyen állás?hol?
hali!
Hova mentek nyaralni?
irigyellek baszkikám..
mi ez az éves állás?
korán reggel nem értelek.. :S
Itt is minden okés! Péntektől vasárnapig nem leszek, megyünk "nyaralni" kicsit:))
Örülök, hogy jól vagy!
Találtam éves állást:))
halihó!
vagyok ám!
mi újság?
velem semmi különös..
ma úgy néz ki jó napom lesz.. jól indult a napom.. és ezt már senki nem veheti el..