Nevezzük X-nek. 8 hónapig voltunk "együtt", aztán kiderült, hogy 5 éve tartó párkapcsolata van. Azóta senkim sincs, és nem is kell, enyhén szólva megundorodtam az ilyesfajta kapcsoltatoktól :S
Ez volt az első alkalom, hogy éreztem azt a bizonyos érzést. (Ha megláttam remegtem, kalapált a szívem, mindig körülötte legyeskedtem). A szerelem plátói volt.....
Ma én már 21 vagyok ő 23! Iszonyatosan jó pasi lett, ma ő a párom legjobb barátja! Ehhez mit szóltok?
Gabinak hívták, és nagyon aranyos fiú volt. A szomszédunkban volt a nyaralójuk. Persze egyoldalú volt a dolog. Pár éve találkoztunk, és nagyon megörültünk egymásnak.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.