Ki tud Miskolcon, vagy a környékén jó ÉS olcsó lagzihelyszínt? (tudásbázis kérdés)
na jött a szikra: lehetne koliban a lagzi is, olcsó, jó, a szállás is helyben van, az is olcsó. . . na, milyen vagyok?! :D
előzetes becsléseim alapján (persze nem tudok még árat, csak tippelek) pl. ha a Petőfi koliban lenne, akkor
terembérlet: 125 ezer (mondjuk ez a Károly Hotelben sincs) helyett 0-50e
kaja: 6e helyett 4-5 e
szállás: 5e helyett 1e
ez 3-400 ezer forint spórolást jelent. . . !! :D
hát, a Kristófban:
"Éttermünk, a nagyteremben 90 (esküvő, zenés rendezvény esetén 75) fő befogadására képes, a kisterem 25 fős, a terasz 12 főt tud fogadni."
:(
Mindkettő Miskolcon. A Sárga csikó a déli városkapunál ahol a Cora vagy a Toyota szalon is.
A Szent Kristófot akkor már tudod is. :)
Tavaly 70-en voltunk kb, de szerintem még van hely.
A csikóban pedig tuti.
nagyon köszi!!
ezek a helyek hol vannak pontosan? és a kb. férőhelyre nincs tipped? (100-120-an leszünk)
A Sárga Csikóban (a déli városkapunál) úgy tudom, hogy lehet sátras és éttermes lagzit is foglalni elég jó áron. (Azt viszont tudom hogy ha a sátras lagzit választjátok akkor plusszban kell fizetni minden fő után egy ezrest.)Ha gondolod érdeklődd meg, hátha.
A Szent Kristóf étteremben tavaly voltunk egy lagzin. Hát, le a kalappal előttük. Az éppen aktuális étel nem volt sem hideg sem túl forró. Egyszerre szervírozták mindenkinek kb 5 perc alatt és nem úgy volt hogy az első sor már megette mikor a másodiknak még csak akkor adták ki.
Finomak is voltak és ha jól tudom akkor szintén nem drága hely.
Remélem tudtam segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Ismer valaki jó kineziológust Borsodban? Miskolcon, vagy környékén?
- Pszichológust keresek Miskolcon vagy környékén.
- SÜRGŐS!! Esküvői zenekart és lagzihelyszínt keresek, utóbbit Miskolcon vagy környékén...segítsetek!
- Tudtok ajánlani Miskolcon vagy környékén olyan jó és normális nőgyógyászt, akinek pénteken van magánrendelése?
- Fujifilm finepix s1000 fényképezőmhöz szeretnék szervizt, ki tud Miskolcon és környékén?
- Miskolcon (vagy környékén) gyerek fülészeti magánrendelést keresek! Tud valaki ajánlani?