Ki tud ajánlani egy jó kis gyalogtúrát a Balatonfelvidéken...vagy a Bakonyban? (tudásbázis kérdés)
Örülök, hogy tetszik , nem fogtok csalódni!
Ez tuti!
Sümeg - 5 éve megvolt, az egyik legszebb magyar vár! (szerintem legalábbis)
Keszthelyen voltunk a kastélyban és a mezőgazdasági múzeumban, aminek valami g-betűs neve van, meg a babamúzeumban és a csigaparlamentnél. Van még ott olyan hely ami 3 gyerekkel is érdekes ?
Szigligeten és Zircen még nem voltunk, annak utánanézek majd.
A bazaltsípokat és a Balatongyöröki kilátót már láttuk, tényleg nagyon szép.
A kilátónál (Szépkilátó) volt egy étterem, ahol elérhető áron hatalmas adag és nagyon finom kaját adtak 4 éve.
Köszi Judit, valami ilyesmire gondoltam. Rá is kerestem, ez nagyon jó lesz!
De azért várok még ötleteket, szép sorban meg szeretnénk nézni mindent, amit érdemes.
Igen.
Úgy keress rá, hogy Cuha völgye.
A kiépített túraútvonal a Cuha patak mellett van, többször át kell kelni a patakon - van amikor száraz lábbal nem lehet. Festői környezet. Vinyéről Porvacseszenkig túra, majd onnan vonattal vissza Vinyéig. 6 km, a vonatozás közben: alagút, viadukt - csodálatos. A Veszprém-Győr vasútvonal.
Az tény! Szent György Hegy és a Csobánc vára megvolt már :) Amikor a lányom tavaly a bazaltorgonáktól meglátta a Tapolcai Tescót, rögtön kiabálni kezdett, hogy
"TESCÓ! Civilizáció!" - ez azóta is szállóige a családban :)
Ma egy hete másztunk fel a Csonbánc várába. Az is nagy élmény volt mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok nekem nagyon jó horror vagy thriller filmet ajánlani?
- Mennyire iszapos most Balatonmáriafürdőn vagy Balatonfenyvesen a strand, hol jobb fürödni?
- Aki a Bakonyban ismerős, segítsen! A videó elején melyik falu található?
- Milyen a mindennapi élet a Bakonyban?
- Milyen nagyobb élelmiszerbolt van Balatonfenyvesen?
- Hány kilométeres gyalogtúra Miskolc, Ómassa, körben a régi bánkúti úton fel a régi szánkó pályáig?