Ki mit tenne meg egy lakásért? (beszélgetés)
Dolgozni érte, fizetni érte.
Dolgoztam és fizettem érte.
Nem velem történt meg, de tudok róla...
Egy kórházban dolgozó ápolónő aki egy közeli országból jött át dolgozni, úgy talált megfelelő nagy házat magának, hogy a kórházban beteggel felvette a kapcsolatot és ápolásért megörökölt egy szép nagy házat mindennel együtt. Hozzáteszem csak két hetet kellett várnia erre!!! Nem is tudom, hogy ez mennyire volt szabályos?? Nem volt nehéz egy tudatos vállalásról, hiszen biztos volt abban, hogy az illető idős és menthetetlen..
A fórum elhalálozott.
Béke poraira!
+++++++++
Na, pont ilyesmire gondoltam!
:)
Fél év alatt ennyire megérte?
Lakás?
Na én még ennél is perverzebb dolgokra gondoltam.
Lakásért milyen perverz dolgot lehet csinálni?
Na erre én is kíváncsi vok!!!
Az eltartási szerződés részünkről kizárt!
Menekülünk anyósomtól nem kell még egy gond.
Nem akarok gorombának tűnni, de az nem nekünk való.
A poén kedvéért írtam ki azt a fórumot. Kíváncsi vagyok, hogy van e valakinek olyan tapasztalata, hogy megtett valamit, amiért lakást kapott.
Lehet az perverz dolog is.
A viccet félre téve sokan kötnek idős emberekkel eltartási szerződést, de nagyon utána kell járni nehogy mégis pórul járjon az illető. Sokszor a temetés után kerülnek elő a rokonok, aztán megy a birkózás.
A másik járható út a lakáskölcsön, és a bevállalt gyerkőcök.
Valami könnyen járható útra gondoltam, ami nem bűncselekmény.
Kíváncsi lennék, hogy ki mit tenne meg érte.
Néha még én is elgondolkodok rajta,mit tennék ha kapnék egy ajánlatot...
Mármint mire gondolsz? Eltartási szerződés, érdekházsság, önkényes lakásfoglalás, kölcsönfelvétel, adócsalás...stb
A lehetőségek tényleg korlátlanok :)
További ajánlott fórumok:
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Mi tenne igazán boldoggá?
- 14M lakásért 12M ajánlok. Szerintetek? Bővebben...
- Mennyit kell fizetnem a fél lakásért?
- Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol van olyan idősek otthona, ahová lakásért cserébe bevesznek?