Ki mit tenne a helyemben? (beszélgetős fórum)
Ha a húgod elég nagy ahhoz, hogy autót vezessen, akkor szervizeltetni is tudja. De ha ennyire önállótlan, akkor tegye át egy másik napra, ami neked is alkalmas.
Az nem úgy működik, hogy kitalál valamit és mindegy, hogy másnak programja van-e, adott esetben születésnapja van-e stb.
A veszekedésekbe pedig nem kell belemenni. Ha elég felnőtt vagy ahhoz, hogy legyen valakid és dolgozz, akkor ahhoz is, hogy felnőtt döntéseket hozz. Ha mások ehhez nem képesek felnőttként viszonyulni, az meg az ő döntésük.
Miért kellesz te az autószervizhez? Nem te vagy a szerelő, leadja az autót és kész. Miért kell ehhez érteni? Nem operálni megy. Nem értem mihez kell a segítség? Vagy visszahozni a szervizből?
Azt gondolom nem kellesz kísérőnek egy autó leadáshoz, menj vacsorázni.
Neked a párod a legfontosabb, te is neki. Tehát a húgod várhat.
a szervizben nem vágnak át senkit, mert kell egy állapotfelmérő munkalap(is), majd a számlán is rajta lesz,miért mit kérnek.
Valahol értem a húgod problémáját. Sajnos ilyen helyeken előszeretettel cseszik át a nőket, ha érzik, hogy nem értenek hozzá. Én is apukámat nyúzom ilyenkor.
De: nem azért van párja, hogy az oldja meg az ilyen dolgait? Dolgozik? Bakker, vegyen ki szabit ő is, ahogy te, vagy segítsen az apátok neki! Meg ne sértsd a saját párodat, hogy cserben hagyod!
De ott vannak még a szülők is!!!
Kedves Papa igazán ráérhetne!
Nagyon nagyon hosszú lenne leírni a történetet teljesen így megpróbálom röviden tömören.:)
A páromnak lesz a születésnapja, szép kerek szám. Elterveztük hogy elmegyünk étterembe romantikázni stb. Direkt szabadnapot kértem erre a napra mert előtte is meg utána is dolgozom. De közben a húgom az nap délutánra kapott idő pontot az autó szervízbe és ő nem igazán ért ezekhez, én is nő vagyok de én azért értek hozzá picit, sajnos senki nem tud vele menni csak én mert én vagyok szabad napos, de így a párommal nem tudnám együtt tölteni a napját csak este. A szüleim ezen rettentően kiakadtak, hogy nem számíthat rám a húgom, lett belőle nagy veszekedés. De bele képzeltem magam a párom helyébe is, hogy nekem sem esne ám jól ha nem tölteném velem a születésnapom. Úgy érzem szétszakadok ebben a helyzetben. Ti mit tennétek a helyemben?
Szülinapos romantikus délután vagy autószervíz?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Ti mit tennék a helyemben?
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Szerelem, adósság, előrelépés... Ti szóvá tennétek a helyemben?
- Mit tennétek a helyemben a nagylányommal kapcsolatban?
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?