Ki milyen gépi mosogatószert tudna ajánlani? (beszélgetés)
én a somat folyékonyat használom és szeretem, ezt inkább a szép edények mosásához használom
amúgy meg a calgonit 3 in1-et
de ez is nagyon jó
Én a dm sajátmárkását használom, nem is a tablettát, hanem port. Sóból is az ő márkájukat szoktam venni. Szépen dolgozik ezzel a gépem.
Sokkal gazdaságosabb a por mint a tabletta, nincs mindig ugyanannyira megpakolva a gép, így a porból is kevesebbet töltök bele, nem mindegy szvsz! :-)
kettő volt egy áráért, akkor jó hogy vettem.
Kipróbálom,remélem nekem is jó lesz.
évekig azokat használtam, amiket Te.
Próbaként vettem a DM-ben öko mosogatótablettát (Denk Mit Nature). Pontosan ugyanolyan szépen mosogat, mint az előbb említett nagy márka.
Régebben Somat ( nem tabletta )mosóport használtam, de mostanában anyagi okokból áttértem a W5 tablettára.
Az edények most is tiszták, de a mosogatógép belsején egy furcsa bevonat jelent meg. Nem tudom zsír vagy vízkő, de nem néz ki gusztusosan.
Most elindítottam egy tisztító flakonos mosást, de kíváncsi lennék milyen mosogatószerek léteznek a Somaton és a Calgoniton kívül, megfizethető árban?
Köszi az ötleteket!!!
További ajánlott fórumok:
- Jar mosogatószer (citromos)
- Milyen gyakran cseréled újra a mosogatószivacsot?
- Létezik olyan hogy a mosogatószerbe gázolaj van?
- Felültöltős mosógépben lehet a mosogatószer és öblitő adagoló műanyag tartály nélkül is mosni?
- Mosogatógépbe keresek folyékony foszfátmentes mosogatószert.Ki milyet használ?
- Gépi hímzésben ki tudna SOS segíteni?