Ki mennyit foglalkozik magával egy nap? Smink, ruha, tükör előtt, zuhany, minden? (beszélgetés)
reggel zuhany, smink, frizura 35 perc nagyjából :)
muszáj gyorsnak lenni, mert a gyerek nem késhet el a suliból és én sem a munkahelyemről. :)
Változó-általában 30 perc
max egy óra, de az teljeskörű :P /hajmosás, szárítás, fogmosás, smink, na meg szőrtelenítés/
reggelente kb 1 óra zuhany, fogmosás, smink, ruci
meg este is kb 1 óra, fürdés, hajmosás+szárítás /ha kell/ testápolózás, fogmosás! 11 hónapos baba mellett
de mikor kisebb volt, nekem is volt mikor a tükörig vagy a szekrényig el sem jutottam egész nap! :( rossz volt! de aki hasolnó cipőben jár, kitartás, lesz még jobb is!! :)) én örülök hogy eljutottam erre a szintre, hogy van legalább napi 2 órám magamra, úgy hogy nem ordít a kicsi közben! :)
naponta 2 óra
de ha beleszámoljuk a mozgást is akkor 1 óra szobabiciklizés
tükör előtt kb. 11-12óra XD
cukiban dolgozom,ami tiszta tükör :)
sziasztok
Napi szinten kb 1 óra...
Nekem a babuci előtt tusi, smink, haj, ruha 30-40 perc.
Baba után tusi, ruha 10-15perc.
De azért igyekszem nő maradni, a sminkes táska nincs messzire téve, cak ritkábban veszem elő! :)
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Homeopátia a mindennapokban. Azok írjanak akik tanácsot tudnának adni, estleg ezzel foglalkoznak.
- Mi mindent kellmár tudnia egy nagycsoportos gyereknek ha az ovodában nemeleget foglalkoznak velük?
- Grafológus szakmáról mindent! Van valaki, aki ezzel foglalkozik vagy egy ismerőse?
- Valaki tud olyan szakembert aki álmokkal foglalkozik? Egy ismerősömet minden éjjel élénk rémálmok gyötrik hónapok óta. Kihez lehet fordulni?