Ki hogy tisztitja a pici baba gyümölcsös előkéit? (tudásbázis)
szia
mi mindig Caola szappannal dörzsöltük be a foltot, vagy mosószódáztam, ez sem hozta ki mindig a foltot, de jelentősen elhalványította, és van amikor ezután a kezelés után a kifőzés eltüntette
Mindenkinek köszönöm a válaszát, és a segítségét!
Időközben, húgomtól kaptunk puha, pvc előkét! Így már nincs gond a foltokkal! :)
mosószoda? Nem is hallottam még! Hol lehet ilyeneket venni?
Igen a kézem bőréről nem is írtam... :(
Köszönöm!
Én is mosószappan szoktam megdörzsölni, de még addig, míg bele nem szárad az étel. Utána kicsit beáztattam mosószeres vízbe, aztán ha épp mostam is, ment a mosógépbe, ha nem, akkor kézzel kimostam.
Most nem rég kezdtem használni mosószódát és oxigénes fehérítőt, ezek nem vegyszerek, nem okoznak gondot a babáknak (remélem). Így a második kisfiamnál szerintem ezeket fogom kipróbálni. Gondolom, csak kiveszi a gyümölcsöt is majd. :)
Szerencsére viszont annyi előkét kapott a kisfiam, hogy ami meg nem bírta a mosást, szívfájdalom nélkül eldobtam. Egy dologra érdemes figyelni, nekem a mosószappan és a sok mással történő sikamika a kezemet kikészítette rendesen, így aztán később csakis gumikesztyűben csináltam már, mert kisebesedett a bőröm.
Szia!
Én már próbálkoztam mindenféle vegyszerrel,de a nagyk régi módszere vált belegjobban!
Kifőzöm lábasban a tűrhelyen aztám mosógép:)
Igen :)
Andi nagyon vigyázz mindenféle fehérítővel, vegyszerrel, Kírcsi ezektől lett ekcémás...
Ha foltos, foltos nem baj az,inkább mint Cinti legyen foltos...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Pont ezért használjátok azt???
Nekem a van szapp.. jól bevált..
Tide sens activval használom együtt.
néha ha azt akarom nagyon fehér legyen minden vani..s fehérító port teszek forró vizbe és ugy mosás közben bele öntöm..a tartályon keresztül..
Andi ecetes olló :)
mi most egyébként eldobható, 1 x használatos előkét használunk, de nem 1-szer! :)
Ti mondjuk kihipózzátok az előkéket, ill. amivel a kicsi száját megtörlitek? Itt a Cl...xra gondoltam....
Mert hiába dörzsölöm át Va....is szappannal mosás előtt mégis bent marad a nyoma a gyümölcsnek, és gondolom később majd a főzelékek is meglátszanak!