Ki hallott már szívféregről emberben? (tudásbázis)
:) Szerintem ez a mosolyognivaló.
Tb-doki Tb munkahelyén leteszi a lantot.Tb-t igénylő betegek egy része elhordta mindennek,hogy ez,meg az,meg amit mondani szoktak az antikonvencionálisok.Ez a doki elmegy,beül a magánrendelőjébe,elkér egy vizitért,amit szokás(ó nem is sok...) és minden betege agyondícséri.Ha netán akadna valami nem konvencionális(é:alternatív) extra "tudomány" is,amit jó pénzért szintúgy elsózhat,csak kicsit kell hozzá csúsztatni,csak kicsit kell ezt-azt eltagadni,csak kicsit kell belehazudni valamit,akkor pedig egyenesen maga lesz az isten,ő pedig még ezen is keresett.
Hogy mi a megmosolyogtató?Hogy képesek vagyunk azért fizetni,hogy dícsérhessünk...Ezt akarjuk?Ne akarjunk amerikai modellt,mert nagyon,de nagyon megszívjuk...:(
Csak a kérdésemre vártam (volna) választ: Melyik tankönyvben irnak ilyesmit? Vagy melyik internetes cikkben?
Na mindegy...
Jót nevettem a hozzászólásaitokon!
Csak Bodu idegesítő kicsit. :)
Pénteken volt az apjával virológusnál, vettek vért, de ezúttal nem csak a rutin vizsgálatot végzik, hanem teljes körűt, ami pontosan megmutatja a vírus, baktérium, élősködő jelenlétét fajtáját.2 és fél hét múlva lesz eredmény.Kivizsgálta a doktornő, biztos benne, hogy fertőzés,de csak az eredmény után kezeli.Nem lövöldöz vaktában.
maszek rendelés 15 ezer Ft, ami nem sok ,csak az a baj, hogy fizetjük a TB-t de minek!ha bajod van csak így megy a gyógyítás. A kórházban, gyakorlatilag semmi érdemleges vizsgálat nem történt, ahogy a prof.asszony is mondta.
Uramatyám,másfél oldal óta csak mi nyomjuk a hülyeséget.
Részemről befejeztem-ezt.
Tudjuk már mi van a gyerekkel?
Nekem ez nem kényelmetlen.
Hippokratész is erről beszélt,ha jól tudom.
National Geographic,Discovery.
De szívesen idézek-csak neked-,mert mást nem látok:"Negyvenéves korra általában már erősen kitágul és deformálódik a vastagbél(a megtapadó bélsártól)...Vannak kövületek,melyek évtizedek óta ugyanoda tapadnak!..."Dr.Berki Emília belgyógyász
A nagynénémben is ilyen "kövületet"találtak szövettörmelékkel és salakanyag-maradványokkal.
De gondolom ez a belgyógyász is kókler,most ez következik...:-)
Én látlak!;)
Sajnos a kényelmetlen kérdésekre sosem adnak választ,tudod jól...
Sajnálom,engem nem tusz kihozni a sodromból.
Sértegetni pedig felesleges,nem azért vagyok itt,hogy téged győzködjelek,téged,aki ezen a portálon még soha senkinek nem adott igazat,és ha már végképp sarokba szorították,megoldotta egy foghegyről odavetett"ez ostobaság"-gal.
Engem nem tudsz sem kioktatni,sem vezetni,sem utasítani,mert ezekhez nagyon-nagyon halvány vagy.Alig látszol,tudod?Na,kellemes kötekedést,még biztosan találkozunk!:-)
Tankönyvekben aligha írnak ilyesmit. Internetes cikkekben annál inkább. Ezért szerettem volna tudni, mindegy, úgy látszik Te magad sem tudod.
Miféle borzalmat kellett kimetszeni, ami nem daganat?
Könyvekben,tankönyvekben,állattenyésztéssel kapcsolatos publikációkban,internetes cikkekben stb.A nagynénémnek ki kellett metszeni a vastagbeléből az ott összegyűlt,felhalmozódott borzalmat,amit először daganatnak gondoltak.Pedig járt rendszeresen klozettre.
Meddő vita.Ellenben írtam neked egy verset:
Sima talpú csigabiga csúszik-mászik,
Betévedt a bélbolyhomba ázik-fázik,
De a boholy csillóska:
Beleragadt a csiga,csuhajja!:-)
Mindenhol? Ez nem válasz.
Konkrétan hol olvastad ezt?
Akinek renyhe a bélműkődése,az változtasson az étkezésén,igyon eleget naponta.Ennyi elég.:)
(nem ölünk meg,beszélgetünk:)
További ajánlott fórumok:
- Mi idegesít titeket egy-egy emberben?
- Létezik az, hogy a beteg emberben erősödik a betegség tudat, és betegebb lesz, ha gyakran kérdezgetik tőle, hogy hogy van?
- Te mit nézel egy emberben a jellemét vagy azt, hogy néz ki?
- Hogy hívják azt, amikor 2 nemrégiben megismerkedett emberben nagyon sok közös dolog van?
- Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz?
- Egyre kevesebb emberben bízok. Vadidegenekben már...