Létezik az, hogy a beteg emberben erősödik a betegség tudat, és betegebb lesz, ha gyakran kérdezgetik tőle, hogy hogy van? (beszélgetés)
Kedves Forrest
Nagyon szép napokat.Nagyon szép estéket,és nagyon sok boldogságot kívánok neked.IGAZÁN,NEM SZERETNÉM MAGAM SAJNÁLTATNI,MERT HÁLA,A JÓ ISTENNEK,JELEN PILLANATBAN MÉG,NINCS MIÉRT.De,én sajnos nyitott gerinccel születtem.Ez,az én esetemben annyit jelent,hogy,közvetlenül a tomporom fölött,van,egy körülbelül 6-7 centis gerinchasadék.HÁLA,A JÓ ISTENNEK,ebből adódóan még jelen pillanatban nagyon ritkán fordul elő,hogy fáj,a gerincem,de sajnos előfordul.Abban tökéletesen igazad van,hogy dolgoznom kellene valamit.Én is nagyon-nagyon boldog lennék,ha,a havi 64.230 forintomat,amit ugyan munka nélkül,minden hónapban megkapok,és vannak olyan hónapok is,amikor ennél 10-20.000 forinttal többet is,mert a rokkantsági járadékom,és a családi pótlékom mellé,édesapám is minden hónapban küld nekem,általában 10.000 forintot,de ha valamilyen ünnep van,akkor,ennek a 2-3 szorosát is)eltudnám cserélni,havi minimum 142.230 forintra.Ugyanis,néhány hete,hallottam a tévében,hogy a mostani minimálbér nettója 78.000 forint.Hogy,ez igaz-e vagy nem azt nem tudom,de hogy sokkal több lenne a jövedelmem,az biztos.De mivel hiányzik a gerincemből,egy darab nagyon korlátozottak a lehetőségeim.Például,elvileg 1-2 kilónál többet nem emelhetek.Csak ülőmunkát végezhetek,és sajnos,csak olyan munkahelyen dolgozhatok,ahol megváltozott munkaképességűek dolgoznak.Valamint,sajnos csak tanfolyami képesítéseim vannak,ami virágkötő,és számítógép kezelő,és felhasználó,de ezekben a szakmákban idáig soha nem láttam,olyan hirdetést,ahol megváltozott munkaképességűeket kerestek volna.Pláne,itt somogy megyében.Itt,a legrosszabbak a megváltozott munkaképességűek esélyei,az elhelyezkedésre.Azonkívül,sajnos mindenhol elvárás,a többéves gyakorlat,amit én maximálisan megértek,és elfogadok,de sajnos,ha hiszed,hanem,AZ OSZTÁLYTÁRSAIM KÖZÜL SENKINEK NINCS,A MAI NAPIG SEM TÖBBÉVES GYAKORLATA,PEDIG 10-ÉS 12 ÉVE VÉGEZTÜK A TANFOLYAMOKAT.ŐK,AZT MONDJÁK,HOGY AZÉRT,MERT NINCS MUNKAHELY.Nekem személy szerint NAPONTA jönnek a hírlevelek legalább 10 kifejezetten állás portálról,de sajnos edddig nem találtam megfelelőt,pedig többszáz jön naponta.Szóval,sajnos,ez a helyzetem.Ha tudsz valami ötletet adni,hogy ilyen helyzetben mit lehetne tenni,hogy dolgozni tudjak,egy olyan munkát,ami tisztességes,és ki is fizetnek,azt nagyon hálásan megköszönöm.
További nagyon szép napokat.Nagyon szép estéket,és nagyon sok boldogságot kívánok neked.Szia.
Jól érzem, hogy napokra elköszöntél?
Én sem vállalnék semmi kezelést.
Hát...akár még létezhet is. Nem tartom kizártnak.
A rosszindulatú daganatos megbetegedésnél pedig nem csodálkozom, hogy erősen jelen van a betegségtudat.
Javulást kívánok.
Azért buta valaki, mert névvel, arccal kérdez valamit?
A butaság nem itt kezdődik..eleve aki meri vállalni önmagát, nem bújik mindenféle bőrbe, áéruhába, az az ember őszinte ...százszor őszintébb, mint a kép és név nélküliek:)
Kedves Panna
Neked mi a véleményed,azokról az emberekről,akik valakinek a kérdésére,undorító választ adnak?Az szerinted rendben van?A NORMÁLIS VÁLASZOK TERMÉSZETESEN ÉRDEKELNEK,DE A ROSSZINDULATÚAK NEM,ÉS EZUTÁN SEM FOGNAK.
Kedves Forrest
Ahhoz,hogy nekem mennyi,a szabadidőm,és hogy én mit kezdek vele,ahhoz NEKED SEMMI KÖZÖD.DE MÉG SOK MÁSNAK SE.
KEDVES PANNA
EZ ENGEM EGYÁLTALÁN NEM ÉRDEKEL,HOGY MILYEN VÁLASZOKAT KAPOK.Van még néhány ehhez nagyon hasonló portál,ahol regisztrálva vagyok,és eddig még minden kérdésemre,normális választ kaptam.Majd megyek oda,ha valamit megszeretnék kérdezni.Ennyire egyszerű.A VÁLASZOK,A VÁLASZADÓT MINŐSÍTIK.
Valahogy nem furcsa, hogy valamiért ilyen válaszokat kapsz?
Te. Csakis te.
Mondjuk mert soha egy nyavalyás visszajelzés nem érkezik tőled.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- A srác aki tetszik nekem, ma megszólított és kérdezgetett,...
- Hogy lehet az állandó kérdezgetésekre válaszolni?
- Miért kell mindenkit kérdezgetni, hogy hol hogy nyaral?...
- Fiatalok kérdezgetős, beszélgetős oldala...?
- Mi a véleményetek erről a "fantáziadús" kérdezgetésről?