Ki a legnehezebb eset, akivel valaha találkoztál? Miért? (beszélgetés)
Unokanővérem!
Kemény dió!
Rajta kívül mindenki idióta,és csak ő az aki mindenért meggürcöl!Aki egy napnál fiatalabb nála az már egy tudatlan taknyos orrú...és ezek még a kisebb dolgai!
Szegény szerintem ő az aki idióta,semmiért nem gürcölt,kész berendezett lakást kapott,és úgy gondolkodik mint egy 10 éves gyerek...
Igazatok van, tényleg gyakran találkozom olyannal, aki miatt én is inkább sírnék.
Javítanám az első hozzászólásomat, legyen szomorú, vagy vicces a sztori, írjátok le, ki a legnehezebb eset, akivel találkoztatok!
Van egypár. Nem lenne szerencsés részletezni, mert etikátlan velük szemben, hiszen a problémát
közösen kell megoldani. Néha sikerül, máskor nem.
Az anyukám. De nem annyira nevetséges.
87 éves, rosszul hall (de a hallókészülékét nem hordja), alig tud járni (de a rollátorát nem használja), az egyensúlyérzéke eltűnt, gyakran elesik és még sok egyéb baja van.
Szóval, nehéz eset.
Sziasztok!
Itt mindenki leírhatja a legértetlenebb, legöntörvényűbb, legbármilyenebb embert, akivel valaha találkozott. Hajrá, had nevessünk! ;)
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Akik már találkoztak az ikerlángjukkal...
- A férfi, akivel bár soha ne találkoztál volna
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...
- Szerintetek az mit jelent ha egy pasi, akivel nem járok emlékszik a napra mikor először találkoztunk?