Kézi ruhagőzölő vasaló helyett. Tapasztalatok? (beszélgetés)
Ha sikerül megvenni az új házunkat, akkor oda tervezek egy mosókonyhát, és oda mindenképp fogok venni én is egy gőzállomást, mert az ugye jó az öltönyökhöz is, szövetkabátokhoz és mindenhez.
Nekem most egyedül a fürdőben van kövem és ott nincs hely...
Nem tudod, hogy te győztél meg?😍
Már nézegettem, mikor szóba került köztünk.
Van egy olyan kisszoba, járólapos, oda pont jó lenne.
Aha, gőzállomást. Az tuti jobb.
A kezünkre kell vigyázni nagyon!
Mert ahhoz, hogy simuljon a ruha, alul meg kell fogni, na meg az ujjánál is, és a forró gőz közel van...
Enyémnek van olyan, szereti használni, elöl van mindig.
Arra ügyeljen, hogy ne gyúlékony alapra állítsa. Inkább a járólapra, mint parkettára, mert eléggé felmelegszik a motorrész.
Én a fiunknak akarok majd tavasszal olyan felfújósat. NEm 8 ezer, kb. 30, de neki naponta kell inget vasalnia.
JA, a tiédnek is.
Na, majd számolj be, csak jó kell legyen ingre is, akkor ha a tiédnek jó, X.-nek is.
Töltöttem fel képet előtte és utána egy itthoni pólómat vasaltam ki.
Én a hagyományos vasalóval gyorsabb vagyok és szebben vasalok, azért látszik, hogy nem sikerült túl jól, illetve nem is túl gyors mutatvány, azaz tovább tart, mint a sima vasalóval...
Na, megvettem.
Kipróbáltam egy törölközőn, amin hajtogatás nyomok voltak.
Szuperül kisímította:D
Az ing viszont nem lett olyan szép, mint amilyen a rendes vasalóval.
Lehet, hogy a technikámat kell fejlesztenem.
Majd meglátom....
Neked az ing és nadrágvasaló kellene, amennyi ing Gy.-nak kell.
Van ismerősöm, akinek bevált.
De kár!
Kíváncsi lettem volna rá, hogy jó e vasalni, mert most, hogy fertőtlenítek eszembe jutott, hogy ha vasalásra nem is lenne jó, fertőtleníteni az párnákat, szőnyegeket jó lenne;)
Már én is nézegettem a gőzállomást is, mert sok inget, zakót, stb. vasalok, de nagy helyet foglal, így még nem vettem meg.
Majd ha lesz olyan lakásom, ahol van mosókonyha, oda tuti veszek.
A jó gőzállomásodnak mi a márkája?
Andi!
Megkaptad már a gőzölőt?
Lemaradt egy H.
Szóval lehet, hogy megrendelem, és HA car, visszaküldöm. Gondolom a boltba nem veszik vissza indoklás nélkül, webshop meg köteles.
Megrendelted? Kipróbáltad?
És sz@r?
További ajánlott fórumok:
- Családi pótlék helyett Erzsébet Utalvány?!
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Önellátó gazdálkodás nyugdíj helyett?
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Bálázs helyett Vacsora csata
- Arcradír, hajvasaló mehet kézipoggyászba?