Kezdjünk tiszta lappal hétfőtől, bármilyen diétával.. (beszélgetés)
Így vagyok vele én is. Unom a rántottát és a virslit is. De azt tapasztaltam, ha finomat eszek akkor mindig repetázok, így az unalmas étrend egy rövid diétában jó dolog :)
Az evés sima létfentartó táplálkozássá minősül le :))))
Én mindig húst eszek salátával, más ötletem nincs... a menü általában: tojás, virsli, sonka, csirke, saláta, vagy sült zöldségek (alacsony szénhidráttartalmúak..)
jó reggelt mindenkinek!
Megy a diéta??
Nekem a vacsora a legnagyobb gond. Egyszerűen nem tudom mit egyek. Már olyankor egy rántottát sincs kedvem csinálni.A sonka p.búzával nekem nem finom, a párizsit meg kezdem utálni. Van valakinek ötlete??
Én most elég éhes vagyok! De már nem sok van a napból!!
Ez a fehérje por drága ?
Csak azt iszol?
Utána nem jön vissza ha elkezdessz enni?
Sziasztok! Itt vagyok, csak ma nagyon nem érek rá, így enni sem volt időm, most ettem meg gyors az ebéd-vacsorámat :)
csirkemell sajtos tejszínes, hagymás mártásban (éppen csak, alig használtam pár evőkanál tejszínt és nagyon kevés sajtot, csak hogy ne legyen olyan száraz) salátával.
reggelire két fogyikenyeret ettem - ha késő este megéheznék, sonkát fogok enni, no meg van light kóla is, ha édes ízt kívánnék.
Ma még nem tornáztam, viszont több mint két órát takarítottam így azt most beleszámolom - remélem ér! :DDDD
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok!
Én is ma kezdtem el. Egyfajta fehérje porral fogyózom.
Az első nap kicsit kemény volt. Sajnos az utóbbi 2 hétben (utazás miatt) felszedtem 2 kg-t. Azonkívül is 5 kg-t kellene lefogynom.
szia!
igazából az atkinsnek én csak azt a részét követem,hogy semmilyen szénhidrátot nem eszem effektív,de nem emelem a dózisokat,mint a rendes diéta,tehát nem számolom,hogy az első hetekben csak 20g majd 30g,stb legyen a szénhidrát.
Reggelire meg vacsira t-u-r-b-o slim port iszom,abban mondjuk van némi szénhidrát,de fejfjós vagyok,úgyhogy annyi kell is.Ebédre grillezet csirke mellett ettem,jégsalival,natúr joghurttal,mozzarellával összekeverve.Imádom,az 5.nap körnéykén már kevésbé fogom:)
Hány kilótól szeretnél megszabadulni?
Szia!
Te, hogy csinálod az Atkinst ?
Hogy birod?
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Medrol - Bármilyen tapasztalat érdekel!
- Kinek hány hónap el maradása van bármilyen számlával?
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.