Kezdeményezés - korkülönbség (beszélgetés)
Szerezd meg a jogsit, utána hívd meg kávéra, sütire. Ha kölcsönös a dolog, hamar kiderül. :)
Korkülönbség miatt sosem aggódtam, férjem is 10+ évvel idősebb nálam. :) Én is 30 túli vagyok.
Igen, én is arra felé hajlok, hogy a vizsga után lenne a legjobb majd szóba hozni.
Én még nem voltam egyszer sem vizsgázni, nála voltam újra kezdő a tavasszal, kb. a középtájt tartunk, hát küzdünk rendesen.. Szegény meg bár mondja, hogy szeret velem jönni, de azért sopánkodik rajta, így sokára fogunk eljutni vizsgázni, jobban kellene hallgatnom a belső hangra. (nekem meg erről az jut eszembe, hogy azt súgja a belső hang, hogy el kellene menni sütizni.):P
Ah öreg volt az! :D
Meg kötekedős is, azokat meg nem szeretem. :D
Hivd meg a kávéra, és kitalálod.
Természetesen nyilvános helyre....
Szerezd meg a jogsit, utána bármi lehet.
Akkor már nem lesz oktató-tanuló jogviszony.
Egy adott szituációban lenne szükségem tanácsra, tapasztaltabbak véleményére, érdekelne esetleg járt-e vki közületek hasonló cipőben, és ha igen, mit tett. Hogyan tudta felmérni a helyzetet, a másik fél hozzá való viszonyulását, és hogyan lehet ilyen helyzetben kezdeményezni?
A következő a helyzet:jogosítvány szerzésre adtam a fejem. Az oktatómmal várakozáson felülien jól megértjük egymást. Az egyértelmű, hogy kölcsönös. De nyilván egyikünk sem lépén át a határt, egy pillanatra sem lenne tolakodó, meg persze én sem vagyok az a típus. Mivel én egy kifejezetten nehéz eset vagyok vezetésnél, így adódott a dolog, hogy sokat beszélgettünk a hibákról, kicsit magunkról is közéleti dolgokról, és egy kifejezetten baráti viszonyban vagyunk jelenleg. Én 30-on túli vagyok, ő 50-55 körüli.
Mindketten egyedülállóak vagyunk, néhány hónapos eltéréssel tértünk vissza mindketten ugyan abba a városba, ahonnan származunk. Az élet alakított, megvolt a varga betű...aztán visszatérés a kiinduló ponthoz. Nekem nem lenne ellenemre ha tennénk egy próbát, de ez azért elég vékony jég, és arról sem vagyok meggyőződve, hogy ő hogyan áll az ilyen dolgokhoz mint pl. a korkülömbség, tanuló-oktató viszony. Az is lehet hogy ez nála tabu. Szeretném kipuhatolni, de nem igazán tudom, hogy hogyan tehetném. Tisztában vagyok vele, hogy akár el is engedhetném ezt a szálat, de attól tartok utólag megbánnám, hogy nem próbáltam meg. :)