Keveset alszik (beszélgetés)
Nálunk 4,5 hónaposan derült ki, hogy a kisfiamnak valószínűleg tejallergiája van. Addig erősen hasfájós volt, nagyon nyugtalan, és nyűgös volt. Én tartom a tejmentes diétát, és két hét alatt jelentősen javult a helyzet. A nyugtalansága is!
Lehet, hogy nálad nem ez van, de érdemes erre is gondolni. Én is alig eszek valamit, de mióta a tejet és az egyéb tejterméket is megvontam, látványosan jobban van. Egyébként szépen fejlődött, nem azzal volt a gond nálunk sem.
Egyelőre még méregetem,mert ellenőrzöm,hogy mennyi tejem van,ugyanis hihetetlen számomra,hogy a fiamnál rengeteg tejem volt,most meg szinte csak kevéssel több,mint amennyire szüksége van a kislányomnak.Na,mindegy.Később-amint megnyugodtam :)-rátérek a heti mérésre.
Ezzel az "eszik-alszik-mosolyog" dologgal nem értek egyet,de hát mindenki úgy gondolja ahogy akarja...A kislánykámmal nem az a gond,hogy nyűgös,hanem,hogy nem alszik nappal-de közben azért elvan,elnézelődik,"beszélget"a mókusával :).Persze a sok ébrenlét miatt aztán már nyüszis,de ez érthető is.
Amúgy meg ma már az is kiderült,hogy ő is hasfájós lesz.Megmutatkoztak nála a tipikus tünetek.Azt hittem most megússzuk,de nem.:(
Az étkezésekre nagyon ügyelek,odafigyelek,alig eszek pár dolgot,úgyhogy az kilőve!
Ne méricskéld felesleges. Elég egy héten egyszer.
Egy jólakott, telipocakos csecsemő az eszik-alszik-mosolyog.
A tiéd nyügi-fáradt (vele együtt te is)ezért vaslami nem oké.
Próbáltam már azt is,hogy addig ciciztetem,hogy bealudjon,de nem sikerült.
Szoktam mérni is a szopik után,általában mindig kiszopizza az adagját,vagy valamiel többet is.
Az én kislányom most lesz 2 hetes,és ő is néha túlfárad és hiába dajkálom,ringatom...semmi,max. pár percre szunnyad el.Van olyan nap,hogy 2x2 szopi között is ébren marad,ami ugye kb. 5-6 óra.Nem értem hogy bír ennyit ébren.
A fiammal ilyen jellegű gondok nem voltak.Ő minden szopi után bealudt,de úgy,hogy bombát lehetett volna robbantani mellette.Eddig azt hittem ez az általános...:)
Akkor meg leht, hogy túletetted-mert iyen is van:)
Nálam a 3. gyerekkel volt ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Inkább keveset vagy alig eszem a főtt ételből, hogy elég...
- Nem vagyok szomjas, keveset iszom, hogyan tudnék rá figyelni...
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- 6 hetes babám keveset alszik
- Hatásos diétát keresek amihez nem kell mozogni. Nem lustságból de keveset alszik az örökmozgó gyerkőc igy nem tudok tornázi:(((
- Keveset alszik a babám!