Kevesebb étel, 6 után semmi?! (beszélgetés)
Aki fogyni szeretne annak lehet h igen fontos!
Nem a vacsora a fő étkezés, jó ha az ember 1x 2x megkíván valamit azzal szerintem minden rendbe van.De az embernek ha már kítűz maga elé vmi célt amit el akar érni legyen már ennyi akarat ereje. Hogy ne minden este falja fel a fél hüttőt.
Nem, a gyümölcs nem erjed, nem rothad a gyomorban, akkor sem, ha fehérjét is fogyasztunk mellé (ennek az ellenkezője az alapja a szétválasztásos diétáknak).
(Mitől rothadna? A gyomor gyakorlatilag steril.)
Miért ne számolnának? Ha egyéni étrendet állítatsz össze dietetikussal, akkor ő figyelembe fogja venni az említett dolgot is.
Annyi igaz, hogy az interneten fellelhető mintaétrendek, ill. étrendi ajánlások általában az átlagos igényekhez vannak szabva, amiben az éjszakai műszakosok aligha tartoznak bele.
Akinek az álmát ez negatívan érinti, az tényleg módjával egyen lefekvés előtt!
A "jobban ragad" ha igaz is, felteszem, nem olyan mértékű, hogy ennyire szigorúan kellene kezelnünk a lefekvés előtt t idővel való étkezés kérdését.
Nem feltétlenül mérvadó az, amit az ember sok helyen olvas:-) Ez önmagában nem elég.
Egyébiránt a hivatalos álláspont sem ez (mármint az, hogy 6 óra után ne együnk).
Aki éjszakás műszakba megy annak viszont kell ennie!
Tavaly még melóztam, akkor többször ettem napközben, most csak 3szor. A többszöri is igazából néhány falat volt csak, a vajas zsemle felének a fele, 2 harapás. Egykis folyadékkal..
Sziasztok!
Beleszólhatok? Tudomásom szerint ebben a dologban nem az esti 6 óra a mérvadó, hanem amit n.beja írt.
Szerintem csak átlagos hétköznapi lefekvési időpontnak saccolt az este 9 óra, s ehhez számítva -3 óra az utolsó, könnyű étkezés. Azt meg tudjuk, hogy este 9 körül van aki lefekszik, van aki nem. Nyilván ehhez kell viszonyítani szerintem az utolsó étkezést.
Szia, Lolka!
Ez a 6 után nem evés önmagában is butaság.
Hány kg és milyen magas vagy?
Szia!
Én eszem mindent csak kicsit kevesebbet(nem diétázom,amit megkivánok eszek),mint eddig,de 6 óra után már semmit sem,mellé azért tornázok is és sikerült is fogynom.
hogy hülye vagyok és összevissza nyomkodom a gombokat...
A kérdésről meg azt, hogy nagyban függ a fogyás mértéke attól, hogy hány plusz kilóból kéne lemenjen az a 3-4, mennyi időt szánsz rá és milyen eddigi étrended volt, amit leváltottál.
Én egy hét alatt leadtam annyit, de 127 kilósan!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Laparoszkópos petefészek és ciszta eltávolítása után a hasba befújt levegő mikor távozik el vagy lesz jóval kevesebb?
- Az ételutalványból adnak vissza, vagy inkább kevesebbet kell adni és ki kell pótolni készpénzzel?
- Utazáshoz több napra ételkészítés. Mit vigyek, ami inkább diétás és el tud állni? Hűtő van, hely annál kevesebb lesz szerintem.
- Cukorterhelés után normális hogy kevesebb a cukrom, a 120 perces, mint az éhgyomri volt? Másnak is volt így?
- Két helyről fizetik utánam a TB-t, és így kevesebb juttatást kapok. Valaki jártas ebben a témában?
- Szemhéj tetoválás után kevesebb szempilla?