Kevert almás recept

A Kevert almás hozzávalói:
3 bögre liszt
2 bögre cukor
1 sütőpor
3 egész tojás
3 bögre reszelt alma
1 kávéskanál fahéj
Mázhoz:
1 bögre cukor
2 evőkanál kakaó
2 evőkanál tej


A Kevert almás elkészítési módja:
A TOJÁSSÁRGÁJÁT KIKEVERJÜK A CUKORRAL,A FEHÉRJÉT KEMÉNY HABBÁ FELVERJÜK.A SÁRGÁJÁHOZ HOZZÁKEVERJÜK A RESZELT ALMÁT A LISZTTEL ELKEVERT SÜTŐPORT ÉS A FAHÉJAT,MAJD A TOJÁSHABOT..VAJAZOTT,LISZTEZETT TEPSIBE KISÜTJÜK,MAJD A MÉG FORRÓ TÉSZTÁRA KENJÜK A CUKORBÓL,KAKAÓBÓL,ÉS TEJBŐL KÉSZÜLT HIDEG CSOKIMÁZT.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kevert almás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook