Rafaello Krémes recept




tészta:
7 tojásfehérje,
20dkg cukor,
2 ek liszt,
15 dkg kókuszreszelék
krém:
7 tojássárgája,
3 csm vaníliás puding,
1 l tej,
12 ek cukor,
25 dkg margarin
tetejére:
2dl tejszínhab,
kókuszreszelék
,
A Rafaello Krémes elkészítési módja:
, A hozzávalókat összekeverem és kisütöm. A krémhez a tojássárgákat a pudinggal a cukorral és a tejjel sűrűre főzöm. Ha kihűlt bele keverem a margarint. Rákenem a krémet a kihűlt tésztára,majd a krém tetejére a már felvert habot amit kókuszreszelékkel megszórok ,
A margarint a pudingba akkor keverem bele ha már kihűlt.Ha nincs csak 2 puding porom akkor 2 kanál lisztel pótolóm a harmadikat.Ha tejszín sincs otthon akkor a rá kent pudingra szóróm a kókuszt.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: dalya, 2010. jún. 13. 22:28
A rafaello krémes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.