Kettesben szeretném tölteni a szilvesztert, de ő nem. Mit tegyek? (beszélgetés)
28 evesen azert venni kene, hogy ha egy 38 eves faszi hetvegente a haverokkal akar bulizni, ha egy kozos karacsony vagy szilveszter sem jon be neki, az nem eppen szerelmes, sot semmifele komoly elkotelezodest nem erez, max. enged, hogy ne legyen hiszti, es kenyelmes, mert van olyan hulye a no, hogy ne vegye eszre, hogy masokat is tologat kozben
aztan meg majd csodalkozik, ha a pali egyszer lefalcol, ha szerelembe esik, vagy veletlenul bebukik egy masik novel
Nagyon vakok a nők, néha már nevetséges. Homokba dugják a fejüket, ami nem baj, ha nem jön közben a rinya. Ha nem kezdenek el panaszkodni, hogy ez a baj, meg az a baj. Ha el tudnák fogadni örömmel és jó szívvel a másikat, akkor rendben van. De az, hogy együtt vannak valakivel évekig, mert így meg úgy szeretik, meg dúl a szerelem, és közben panaszkodnak, na ezt nem bírom. Szívják más energiáját.
Ha annyira boldog lenne, nem rinyálna.
Ha tényleg szeretné a párját, akkor egy az egyben úgy szeretné, ahogy van, mindennel együtt, jelen esetben a bulizással, a haverokkal, már a puszta jelenlétének is örülne.
Mert kit is szeret, ha meg akarja változtatni? A pasiját biztos nem. Egy olyan személyt, akit elképzelt, de az egy másik ember, hiszen a pasija ilyen, bulizós. És ami együtt jár ezzel.
Az ilyeneknek - nőknek - sosem nő be a fejük lágya. Hányan hunynak szemet a párjuk félrelépése fölött is, nem is hiszem el. Mert majd megváltozik. Hát nem változik. Előbb-utóbb előtör az igazi énje. Aki bulizós, az még 50 évesen is bulizik. És nagyon sokat. Tapasztaltam. Nekem nem jött be, léptem. Mekkora ökörség ez a megváltoztatás :)
nekem is furcsa, hogy ugy irogat, mintha 14 evesen jarogatna valakivel. egy 38 eves faszi nem valtozik, nyilvan nemcsak a kozos pialgatas oromeert bulizik annyit egyutt a facer haverokkal. vajon ennyire vakok lennenek a nok, vagy ennyire be akarjak hunyni a szemuket, es eroltetni, hogy de mi mennyire szeretjuk egymast? ja, hogy ugy kell kieroszakolni meg kizsarolni kettesben toltott otthoni uncsit
meg ha mindketten bulizosak lennenek, akkor passzolnanak.
Biztos, hogy ő is le akar mondani erről-arról miattad? Nem kellene ezt erőltetni. Éljen úgy, ahogy szeretne, amíg fiatal. Ha igazán szereted, örömet akarsz neki szerezni, és neki a bulik jelentik azt. Minek akarod korlátok közé szorítani? Ez nagyon önző dolog.
És az őszinteség nem rosszindulat. Ha egy pasit így korlátoznak, az előbb-utóbb menekülőre fogja.
Ha a haverjai találnak barátnőt, feleséget. Te megírtad a forgatókönyvet az életükre vonatkozóan. És ha nem akarnak találni? És ha mellettük is buliznak majd? És csajoznak is? Azért sem járok bulizni, mert tele van hülye nyomulós nős pasikkal, akiket a feleség otthon vár, ők meg bárkit röptében.
A felfogásod naiv és gyerekes, tele illúzióval.
lehet, hogy gonosz dolog, de szerintem ne eld magad bele. legalabb nem fogsz akkorat koppanni, mikor vege
ilyen rovid kapcsolatban maris lemondasok, kompromisszumok, amik kisebb-nagyobb sikerrel zajlanak? remenykedes, hatha jon no is a tarsasagba, es akkor majd jol erzed magad te is? mindennel jobban szeretitek egymast, de mar eljutottatok szakitasig? nem lesz eletre szolo, sajna
Látom, sokan hozzászóltak.
Kicsi rosszindulatot is érzek pár embernél :(
Volt sok gondunk az elmúlt két évben, főleg ezek miatt a különbözőségek miatt, de mindennél jobban szeretjük egymást :) Két hónapot külön töltöttünk, és akkor jöttünk rá, milyen fontos is a másik és azóta mégjobban szeretjük egymást, és tudjuk, együtt szeretnénk leélni az életünket, a nehézségekkel együtt. Ehhez mindkettőnknek lemondásokra, és kompromisszumokra van szüksége, amit kisebb nagyobb sikerrel, de egyre jobban művelünk :) Én most olyan időszakomat élem, hogy nincs kedvem nagyon más társaságához, csak vele lenni. Előtte nem volt ez, és majd ez is biztos elmúlik, és ha a haverjai találnak barátnőt, feleséget, akkor biztos szívesebben megyek majd én is vele, mert tudok kivel dumálni női dolgokról :)
Azért görcsös bulizás, mert
a, te írtad, hogy bulizni KELL, és
b, a kérdező nem akar menni.
Nem, karácsonykor, aki rendesen szervezi a dolgait, az sem fáradt.
"Mit csinál két átlagember négy fal között szilveszterkor?" Elég nagy gáz van, ha a tv a megoldás egyedül ...
miert lenne egy bulizas kotelezo vagy gorcsos? ezek szerint ha a parod menne bulizni baratokkal, es feltetelezem, hogy 3 ev utan kozos barati kor van, akkor te bevagdnak a gorcsos, kotelezo hiszteriat, hogy marpedig te nem akarsz bulizni, uljetek otthon?
nem hiszem, hogy karacsonykor mindenki faradt, nyilvan aki nem csinal semmit, csak hederel, az nem :D
harmadreszt szerinted mit csinal ket atlagember otthon negy fal kozott szilveszterkor, tarsasoznak? mert nem hiszem, hogy a forumindito parja, aki nagy bulis, es menne el, otthonra kenyszerulve majd nagy romantikus estet csap a csajanak, aki ezen rugozik unnepek alatt is, hova menjenek, hany oraig maradjanak stb.
mert te azt feltetelezed, hogy szenteste a pasija egy kanbuliba megy lereszegedni. en meg azt feltetelezem, hogy a karacsonyt azert mindenki tartja, es egy 38 eves pasi barati kore sanszosabb, hogy nem 20 eves piasokbol all, hanem hasonlo koru, tobbnyire csalados vagy paros emberkekbol, akik osszejonnek karacsonykor, mert ez naluk a szokas :D
nem mindenki csak a rokonait latogatja unnepekkor, sok helyen a szomszedok is osszejonnek par orara, dumalni, enni, koccintani
Itt nem az a kérdés, hogy ki hány éves (én sem vagyok sem vén, sem koravén, mégsem megyek sehova szilveszterezni, nincs kedvem), hanem, hogy számukra nagyon fontos kérdésekben nem tudnak úgy megegyezni, hogy mindketten nagyon, de nagyon jól érezzék magukat, legyenek akár otthon, akár buliban.
Tőlem bárki mehet bárhova, vagy maradhat otthon, ha én nem vagyok bulizós, és nagyon zavar, ha valaki minden hétvégén bulizik, akkor nem olyan pasit választok, aki ezt csinálja. Ha nem zavar, olyannyira nem, hogy tudok örülni, ha valami boldoggá teszi, mondjuk a bulizás, és őszinte örömmel tapsikolok hozzá, hogy már megint bulizol, de király vagy, szuper, akkor nekem való a pasi.
Én nem tudnám ezt elfogadni, ilyen korban pláne nem, de nem is rinyálnék, mert az a legrosszabb megoldás. Nem is akadályoznám, Menjen és bulizzon. Keressen olyat, aki szintén bulizós.
Nem hinném, hogy életkorfüggő lenne a szilveszteri, "kötelező" bulizás, görcsösen bizonygatva akármit is, akkor is, ha mondjuk fáradt, migrénes vagy menstruációs görcse van vagy bármi.
Másfelől karácsonykor miért lenne mindenki fáradt?
Harmadrészt miért telne egy kettesben eltöltött, példabeli szilveszter a tévé bámulásában?
Azért nem tudom hol normális dolog szent este hazibuliba menni ha egyszer van parja.Ott a többi nap rokonlatogatasra vagy epp baratokra.
Én megértem kicsit a foriminditot mert en sem szoktam élvezni ha belecsoppenek a kanbuliba:) es nem azert mert nem illunk össze,biztosra veszem parom sem bírná sokaig a csajos csicsergés közepén:) viszont ha minden hetvegen eroltetne ezt a kanbulit biztos nem birnam sokaig es elgondolkodnek h nincs igenye az en tarsasagomra.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Mit tegyek, hogy idén ne legyen megint pocsék szilveszterem?Tesóméknek, vagy nekem volt igazam?